Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cinema torna al Teatre Municipal La Sala a partir del 16 de novembre La darrera pel·lícula de Christopher Nolan “Dunkerque” i el clàssic de Huston “La reina de África” són alguns dels títols que es projectaran https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cinema torna al Teatre Municipal La Sala a partir del 16 de novembre

La darrera pel·lícula de Christopher Nolan “Dunkerque” i el clàssic de Huston “La reina de África” són alguns dels títols que es projectaran

El drama bèl·lic “Dunkerque” és un dels principals reclams de la programació.
El drama bèl·lic “Dunkerque” és un dels principals reclams de la programació

El Teatre Municipal La Sala reprendrà les projeccions setmanals de cinema el proper 16 de novembre. El nou cicle de tardor inclou vuit sessions que combinen estrenes recents i grans clàssics, a banda de la mostra d’audiovisuals en català V.O.C. i el festival de tardor de cinema de terror Infest.

Entre les pel·lícules de nova factura, destaca la darrera cinta de Christopher Nolan, Dunkerque, que es podrà veure el 7 de desembre en versió doblada. Aquesta espectacular producció, aclamada per públic i crítica, es basa en una operació militar per evacuar prop de 400.000 soldats atrapats a França durant la Segona Guerra Mundial. També passaran pel Teatre Municipal La Sala Brava, de Roser Aguilar, que es projectarà dins el Cicle Gaudí (16 de novembre); l’obra de Ventura Pons Sabates grosses, també com a part de la programació de l’Acadèmia del Cinema Català (21 de desembre); Cars 3  (28 de desembre); i Kingsman (12 de gener).

El cicle d’aquesta tardor també inclou el clàssic de John Huston La reina de África, protagonitzat per Humphrey Bogart i Katherine Hepburn, que es podrà gaudir en versió original el 14 de desembre.

Festivals
El 24 de novembre, Òmnium Cultural portarà a La Sala la mostra d’audiovisuals en català V.O.C., mentre que l’1 de desembre els joves organitzadors de l’Infest estrenaran un nou festival de cinema de terror.

Per al regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, propostes com aquestes “enriqueixen una programació que ja podem considerar consolidada i que ens permet seguir oferint als rubinencs i rubinenques l’oportunitat de consumir cinema a la seva pròpia ciutat”. El responsable municipal s’ha felicitat especialment per l’estrena del festival de cinema de terror, ja que “ve a confirmar l’èxit de l’Infest, impulsat per un grup de joves amb talent i empenta, i treballat conjuntament amb les regidories de Cultura i Joventut”.