Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cinema històric torna al pati del Castell El pati del Museu Municipal Castell tornarà a oferir cinema històric cada dijous del mes de juliol a les 22 h, fet que permetrà mantenir l’oferta de cinema gratuït a la ciutat durant l’estiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cinema històric torna al pati del Castell

El pati del Museu Municipal Castell tornarà a oferir cinema històric cada dijous del mes de juliol a les 22 h, fet que permetrà mantenir l’oferta de cinema gratuït a la ciutat durant l’estiu

Les sessions tindran lloc tots els dijous de juliol al pati del Castell.
Les sessions tindran lloc tots els dijous de juliol al pati del Castell

El cicle de cinema històric arrenca aquest dijous 7 de juliol amb Astérix y Obélix: Misión Cleopatra (2002). La cinta dirigida per Alain Chabat amb Gérard Depardieu i Christian Clavier explica com la parella de gals dóna un cop de mà a la reina Cleòpatra que, sotmesa al jou de l’Imperi Romà, ha de construir un castell per a Cèsar en només tres mesos.

El 14 de juliol es podrà veure Monsieur Batignole (2001). La pel·lícula, sota la direcció de Gérard Jugnot, narra la història del xarcuter Edmond Batignole, que al París ocupat pels nazis de 1942 es converteix en el proveïdor oficial de l’exèrcit alemany.

El Atraco (2009) es podrà veure dijous 21 de juliol. Morgan Freeman, Christopher Walken i William H. Macy interpreten tres guàrdies de seguretat d’un museu. Quan els responsables de l'equipament es plantegen traslladar les obres d’art que han estat custodiant durant trenta anys, els tres homes decideixen robar-les i tornar-les al seu lloc original.

El cicle de cinema històric al pati del Museu Municipal Castell es tancarà dijous 28 de juliol amb Los crímenes del museo de cera (1955). El film dirigit per André De Toth explica com un dels socis del museu de figures de cera a Nova York proposa al seu company i escultor incendiar l’edifici per cobrar l’assegurança. Tot i l’oposició de l’autor de les figures de cera, el museu acaba en flames.

A través d’aquesta proposta de cinema històric al pati del Museu Municipal Castell, la ciutat manté una programació de cinema un cop per setmana després del cicle en versió original de La Sala.

Totes les sessions són gratuïtes i s’obsequiarà als assistents amb una copa de cava. L’aforament del pati del Castell, però, és limitat.