Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cinema a la fresca torna als barris a partir d’aquest divendres El Vint-i-cinc de Setembre, Ca n’Oriol i El Pinar gaudiran de noves sessions de cinema dins el projecte Fem Barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cinema a la fresca torna als barris a partir d’aquest divendres

El Vint-i-cinc de Setembre, Ca n’Oriol i El Pinar gaudiran de noves sessions de cinema dins el projecte Fem Barri

Imatge promocional del cicle de cinema.
Imatge promocional del cicle de cinema

A partir d’aquest divendres 21 de juny, el cinema a la fresca torna al Vint-i-cinc de Setembre, Ca n’Oriol i El Pinar dins el projecte municipal de transformació urbanística i socioeconòmica Fem Barri. Amb aquesta proposta, l’Ajuntament pretén dinamitzar els col·lectius d’infants i joves d’aquestes zones de la ciutat, fomentar-hi la participació ciutadana, i millorar la seva cohesió social i identitat com a barris.

Les sessions de cinema s’iniciaran aquest divendres a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura amb la pel·lícula d’animació Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas. El divendres 5 de juliol, la plaça de Ca n’Oriol acollirà la projecció de la cinta Sherlock Gnomes, una revisió infantil del clàssic detectiu. I finalment, el divendres 13 de setembre, es podrà veure a la pista poliesportiva del Pinar Jurassic World: El reino caído, de Juan Antonio Bayona. En aquest cas, la pel·lícula ha estat seleccionada a partir de les opinions recollides entre els nois i noies de la zona a través del projecte Rubí Jove als Barris.

Les projeccions d’Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas i Sherlock Gnomes tindran lloc a les 22 h, mentre que Jurassic World: El reino caído es podrà veure a partir de les 21 h.

Dins el projecte Fem Barri, se celebren reunions bimensuals amb el veïnat i altres agents implicats per millorar la participació i les dinàmiques comunitàries, i definir de forma conjunta les activitats que es fan als barris.