Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí porta a Rubí la pel·lícula musical sobre el drama dels desnonaments “Cerca de tu casa” La sessió d’aquest dijous comptarà amb la participació del guionista Piti Español, que farà una presentació de la pel·lícula https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Cicle Gaudí porta a Rubí la pel·lícula musical sobre el drama dels desnonaments “Cerca de tu casa”

La sessió d’aquest dijous comptarà amb la participació del guionista Piti Español, que farà una presentació de la pel·lícula

Sílvia Pérez Cruz és una de les protagonistes de “Cerca de tu casa”.
Sílvia Pérez Cruz és una de les protagonistes de “Cerca de tu casa”

El Cicle Gaudí torna aquest dijous al Teatre Municipal La Sala amb la projecció de Cerca de tu casa, una pel·lícula sobre el drama dels desnonaments dirigida per Eduard Cortés i interpretada per Sílvia Pérez Cruz, Oriol Vila, Lluís Homar, Adriana Ozores, Ivan Massagué, Iván Benet i Manuel Morón. La sessió comptarà amb l’assistència del guionista de la cinta, Piti Español, que en farà la presentació.

Cerca de tu casa és una història de lluita, solidaritat i esperança al voltant de tres personatges: una jove de 30 anys que després de perdre la feina no pot fer front al pagament de la hipoteca, un empleat de l’oficina bancària que s’enfronta al drama de deixar sense casa els seus veïns de tota la vida, i un policia que viu turmentat perquè ha de treure famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer.

La pel·lícula es podrà veure aquest dijous a les 21 h al preu de 4,5 €, amb possibilitat de descompte per a posseïdors del Carnet Jove (3€) i de 2x1 per a subscriptors del Club Vanguardia.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Una dotzena d’ajuntaments de la província de Barcelona, un per comarca, s’han implicat en aquesta proposta que busca conquerir nous públics per a la producció catalana.

En els pròxims mesos, es podran veure les pel·lícules La propera pell, 100 metros i Ebre, del bressol a la batalla.