Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí es reprèn aquest dijous amb la pel·lícula “La millor opció” El llargmetratge d’Óscar Pérez explica la història real de Koto, un jove saharauí que ha d’enfrontar-se als seus orígens per intentar salvar la vida https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cicle Gaudí es reprèn aquest dijous amb la pel·lícula “La millor opció”

El llargmetratge d’Óscar Pérez explica la història real de Koto, un jove saharauí que ha d’enfrontar-se als seus orígens per intentar salvar la vida

Imatge de “La millor opció”.
Imatge de “La millor opció”

El Cicle Gaudí torna aquest dijous a les 21 h al Teatre Municipal La Sala de Rubí amb la pel·lícula d’Óscar Pérez La millor opció. Es tracta de la història real de Koto, un jove saharauí acollit a Catalunya que, arran de la urgència d’un transplantament de ronyó, haurà d’enfrontar-se als seus orígens. La gran singularitat d’aquesta cinta és que està interpretada pel veritable protagonista dels fets, Koto Maelainin.

Amb la projecció de La millor opció, es reprèn el circuit estable de cinema impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat i l’SGAE. Una iniciativa que, durant aquest 2017, portarà a Rubí fins a una desena de títols recents, entre els quals ja estan confirmats No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas (16 de febrer) i El elegido (16 de març).

La primera edició del Cicle Gaudí va arrencar el passat mes de setembre de forma simultània en una dotzena de municipis de la província de Barcelona. L’Acadèmia del Cinema Català va triar el Teatre Municipal La Sala de Rubí com a seu de referència al Vallès Occidental, cosa que va permetre gaudir a la ciutat de cinc pel·lícules catalanes d’estrena recent amb una periodicitat mensual.

En els seus primers mesos de funcionament, el cicle va comptar amb un total de 508 espectadors a Rubí, xifra que ha estat valorada com un èxit tant per l’Acadèmia del Cinema Català com per l’Ajuntament.

Aquest 2017, el Cicle Gaudí manté els dijous com a dia de projecció de totes les pel·lícules, complementant d’aquesta manera les sessions de cinema dels divendres organitzades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament, que es reprendran properament. Enguany, el circuit s’amplia a una trentena de municipis d’arreu de Catalunya.