Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Obert per a famílies” torna aquest dissabte al Celler L’equipament cultural ofereix aquest trimestre una programació que té com a principals reclams la música i el cinema documental https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cicle “Obert per a famílies” torna aquest dissabte al Celler

L’equipament cultural ofereix aquest trimestre una programació que té com a principals reclams la música i el cinema documental

Activitat “El cos en l’espai” (foto: Experimentem amb l’ART).
Activitat “El cos en l’espai” (foto: Experimentem amb l’ART)

Les activitats familiars tornen aquest dissabte al Celler de Rubí dins el cicle Obert per a famílies. La proposta, a càrrec de l’entitat Experimentem amb l’ART (EART), combina art i educació amb l’objectiu d’oferir a les persones participants experiències creatives compartides.

Aquest dissabte a partir de les 18 h, tindrà lloc l’activitat El cos en l’espai, en què es convidarà els infants a prendre consciència sobre l’espai que ocupa el seu cos tot treballant amb siluetes. Els nens i nenes hi hauran d’anar acompanyats com a mínim d’una persona adulta.

Música i cinema
Una de les principals senyes d’identitat de la programació del Celler per a aquest trimestre és el cicle El documental del mes, que torna aquest divendres a les 19 h amb la pel·lícula La Promesa, una producció alemanya centrada en el brutal assassinat, l’any 1985, de Nancy i Dereck Haysom. Dins d’aquest mateix cicle, també es projectaran les cintes Amazona (24 de novembre) i Renda bàsica (15 de desembre).

L’altre gran eix de la programació del Celler per als propers mesos és la primera temporada de concerts de l’Orquestra de Música de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, que s’encetarà el 12 de novembre amb un programa centrat en Vivaldi i Nyman. El 17 de desembre, hi haurà un segon recital, en aquest cas sota el títol Les músiques de Shakespeare.

A més, fins al 5 de novembre es pot visitar a la sala Cèsar Martinell de l’equipament l’exposició Figures i pessebres a Rubí, que commemora el centenari de la tradició pessebrista documentada a la ciutat.