Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “Obert per a famílies” torna aquest dissabte al Celler Les activitats a càrrec de l’entitat educativa Experimentem amb l’ART arrencaran amb una proposta titulada “Pessigolles als ulls” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cicle “Obert per a famílies” torna aquest dissabte al Celler

Les activitats a càrrec de l’entitat educativa Experimentem amb l’ART arrencaran amb una proposta titulada “Pessigolles als ulls”

“Pessigolles als ulls” juga amb el sentit de la vista (foto: Experiment amb l’ART).
“Pessigolles als ulls” juga amb el sentit de la vista (foto: Experiment amb l’ART)

Les activitats familiars tornen aquest dissabte al Celler de Rubí dins el cicle Obert per a famílies. La proposta, a càrrec de l’entitat Experimentem amb l’ART (EART), combina art i educació amb l’objectiu d’oferir a les persones participants experiències creatives compartides.

Les activitats arrencaran aquest dissabte a les 18 h amb Pessigolles als ulls, una iniciativa en què es jugarà amb la llum, l’ombra i els colors per posar de relleu el sentit de la vista. Els assistents podran fer servir diferents materials, com ara prismes, piràmides de vidres, calidoscopis i caixes de llum, entre d’altres, amb els quals experimentaran noves mirades envers el seu entorn.

El cicle Obert per a famílies continuarà l’11 de març amb la proposta Cobrim i descobrim, un joc per descobrir formes i volums amagats. El 8 d’abril, li arribarà el torn a El cos en l’espai, en què els infants podran reflexionar sobre l’espai que ocupa el seu cos mitjançant siluetes. Laberints és la proposta per al 20 de maig, en el marc de la qual es podran construir i resseguir diferents laberints. El 17 de juny, en canvi, els assistents podran dissenyar tota una ciutat amb capses de cartró dins l’activitat Ciutat imaginada. El cicle es tancarà el 22 de juliol amb Rastres i recorreguts, una nova proposta al voltant de l’espai i el moviment.

Els infants han d’anar a les activitats acompanyats com a mínim d’una persona adulta.

El cicle Obert per a famílies forma part de la nova programació del Celler per al període de gener a juliol. A banda de les activitats familiars, les propostes per a l’equipament municipal inclouen exposicions, arts escèniques, música i cinema.