Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “El documental del mes” estrena aquest divendres la pel·lícula “La teoria sueca de l’amor” El documental planteja una reflexió al voltant del benestar emocional de la societat sueca, coneguda per la seva elevada qualitat de vida https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El cicle “El documental del mes” estrena aquest divendres la pel·lícula “La teoria sueca de l’amor”

El documental planteja una reflexió al voltant del benestar emocional de la societat sueca, coneguda per la seva elevada qualitat de vida

Un fotograma de “La teoria sueca de l’amor”.
Un fotograma de “La teoria sueca de l’amor”

El cicle El documental del mes porta aquest divendres al Celler de Rubí la pel·lícula d’estrena La teoria sueca de l’amor, dirigida per Erik Gandini. La cinta parteix del tòpic que defineix Suècia com un model de societat avançada amb una elevada qualitat de vida i planteja una aparent contradicció: Com pot ser que una vida segura i fàcil pugui convertir-se en una existència buida i solitària?

La teoria sueca de l’amor analitza com aquest benestar i independència dels quals gaudeix la societat sueca redueixen el contacte humà a la mínima expressió, com ho exemplifica el nombre creixent de dones solteres que tenen fills a través de la inseminació artificial o la gran quantitat de persones que moren soles any rere any.

La pel·lícula és una coproducció sueca, noruega i danesa que es podrà veure en anglès subtitulada en català. La projecció de La teoria sueca de l’amor tindrà lloc aquest divendres a les 19 h a l’Espai Tremuja del Celler. L’entrada és gratuïta.