Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CF Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis de 2021 L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat la nova instal·lació, que permetrà millorar el confort del camp de futbol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El CF Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis de 2021

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat la nova instal·lació, que permetrà millorar el confort del camp de futbol

Un moment de la visita d’obres (foto: Ajuntament de Rubí – Artur Ribera).
Un moment de la visita d’obres (foto: Ajuntament de Rubí – Artur Ribera)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i els regidors de Planejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz; d’Esports i Obra Pública, Juan López Núñez i de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón han visitat les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó, acompanyats de representants del club.

Els treballs, que van començar al juliol, permetran millorar el confort de la instal·lació esportiva. L’actuació consisteix en la construcció d'una coberta que donarà ombra a la part central de la grada del CF Olímpic Can Fatjó, alhora que també protegirà del sol i la pluja els accessos als vestidors i al bar. Les obres de fonamentació de la coberta i la col·locació de l’estructura metàl·lica ja han finalitzat. La coberta té aproximadament 640 m2 i incorporarà il·luminació led. Anirà folrada a la part inferior amb planxes de policarbonat de diferents tonalitats, convertint així l’estructura en un element vinculat a la proposta COLOR. Les obres també connectaran els desaigües de la coberta a la xarxa de clavegueram general.

Les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó formen part del Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS) i els executa l’empresa Serveis Integrals 360 Plus, SL per un import de 380.000 euros.

A banda d’aquest projecte, el Consistori també està arranjant o bé ja ha millorat altres equipaments esportius, com ara les pistes del Club Petanca Santa Rosa, l’skatepark de Can Sant Joan, el camp de futbol del 25 de Setembre i les pistes de petanca de Cova Solera, entre d’altres.