Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragonés premia cinc rubinenques per Santa Àgueda L'alcaldessa i la regidora de polítiques d'igualtat han entregat els guardons aquest dissabte en un acte a la biblioteca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centro Aragonés premia cinc rubinenques per Santa Àgueda

L'alcaldessa i la regidora de polítiques d'igualtat han entregat els guardons aquest dissabte en un acte a la biblioteca

L’alcaldessa i la regidora de polítiques d’igualtat amb les dones premiades (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
L’alcaldessa i la regidora de polítiques d’igualtat amb les dones premiades (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

L'alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de polítiques d'igualtat, Maria Mas, han assistit aquest dissabte al lliurament de la 16a edició dels Premis Santa Àgueda que atorga el Centro Aragonés de Rubí. Amb aquests guardons, l'entitat reconeix cada any la trajectòria de dones rubinenques en l'àmbit social, econòmic, comunicatiu, cultural i esportiu.

Enguany, les rubinenques premiades han estat Montse Masip, presidenta de l'Associació de Persones amb Diversitat Intel.lectual de Rubí (APDIR) ─àmbit social─; Rosalia Franquesa, d'Autocars Franquesa ─àmbit empresarial─; la periodista Lídia Martín, de Ràdio Rubí ─àmbit comunicatiu─; Montse Marcet al capdavant del projecte Lectors al tren!─àmbit cultural─, i Aida Esteve jugadora de futbol del F.C. Barcelona─àmbit esportiu─.

L'alcaldessa ha felicitat a totes les dones reconegudes en aquesta edició dels premis i ha lloat la iniciativa del Centro Aragonés: "És imprescindible que es reconegui la feina que fan les dones en la societat, en tots els àmbits. Només fent visible la tasca de les dones iniciarem el camí de la plena igualtat".

L'acte, celebrat a l'auditori de la Biblioteca Mestre Marí Tauler, s'ha tancat amb una actuació de música típica aragonesa i un vermut popular.