Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol mostra els beneficis d’incorporar l’ensenyament musical al seu projecte Aquest dimarts, alumnat de l’escola de totes les edats ha actuat davant les seves famílies al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol mostra els beneficis d’incorporar l’ensenyament musical al seu projecte

Aquest dimarts, alumnat de l’escola de totes les edats ha actuat davant les seves famílies al Teatre Municipal La Sala

Un dels moments de l’actuació (foto: Localpres).
Un dels moments de l’actuació (foto: Localpres)

L’alumnat del Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol ha mostrat aquest dimarts al Teatre Municipal La Sala els resultats de la feina realitzada durant el curs en el marc del seu projecte musical. Infants i joves de totes les edats han exhibit davant les seves famílies tot allò que han après en matèria de cant, instruments i dansa.

El Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol va encetar el seu projecte musical ara fa tres anys gràcies a la incorporació d’un especialista en aquest àmbit. Es tracta d’una iniciativa transversal en què es veuen involucrats des dels alumnes més petits als més grans, així com el propi personal de l’escola. En funció de les seves capacitats, el projecte aporta als infants i joves diversos beneficis, ja sigui a nivell de comunicació, benestar personal o coneixements. Per a alguns alumnes es tracta d’un primer contacte amb el món de la música, mentre que per a altres representa un espai on acabar de desenvolupar habilitats ja adquirides.

Entre el públic que s’ha reunit aquest dimarts al Teatre Municipal La Sala hi havia la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, qui ha elogiat la feina realitzada per alumnat i professorat: “És fantàstic comprovar com els infants i joves que estudien al Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol gaudeixen amb activitats de sensibilització i aprenentatge artístic i, sobretot, com aquestes els ajuden en el seu dia a dia, donant-los noves eines de comunicació i socialització”.

Aquest curs 2017-2018, el projecte musical de l’escola segueix el fil conductor de la prehistòria i la història.