Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri municipal amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants El diumenge 1 de novembre s’establirà un servei de bus gratuït que connectarà la parada Estació Rubí+D amb aquesta instal·lació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Cementiri municipal amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

El diumenge 1 de novembre s’establirà un servei de bus gratuït que connectarà la parada Estació Rubí+D amb aquesta instal·lació

El Cementiri obrirà interrompudament de 9 h a 18 h entre els dies 24 d’octubre i 1 de novembre.
El Cementiri obrirà interrompudament de 9 h a 18 h entre els dies 24 d’octubre i 1 de novembre

Com és tradicional en aquesta època de l’any, el Cementiri de Rubí amplia el seu horari de visita durant els dies previs a Tots Sants. Entre el dissabte 24 d’octubre i el diumenge 1 de novembre, el recinte estarà obert de 9 h a 18 h de manera ininterrompuda. Cada any, el consistori amplia l’horari d’aquest equipament amb l’objectiu d’esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies.

Com cada any, l’ambientació al Cementiri durant els dies previs a Tots Sants es farà mitjançant l’audició de música sacra i religiosa. La pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el diumenge 1 de novembre, a les 17 h, al mateix Cementiri. 

El dilluns 2 de novembre, la instal·lació recuperarà el seu horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 h a 12 h i de 15 h a 18 h; i diumenges, de 9 h a 14 h.

Reforç del servei d’autobús el dia de Tots Sants
Durant tota la jornada de Tots Sants hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la parada Estació Rubí+D amb el Cementiri. El servei, que serà gratuït, funcionarà entre les 9 h i les 18 h i tindrà una freqüència de pas de 15 minuts.