Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri modifica el seu horari d’obertura per atendre la gran afluència de visitants amb motiu de Tots Sants El divendres 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri modifica el seu horari d’obertura per atendre la gran afluència de visitants amb motiu de Tots Sants

El divendres 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació

Per Tots Sants, el cementiri amplia el seu horari d’obertura (foto: Ajuntament).
Per Tots Sants, el cementiri amplia el seu horari d’obertura (foto: Ajuntament)

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari d’obertura entre els dies 21 d’octubre i 3 de novembre, ambdós inclosos. Les persones interessades en visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dilluns 4 de novembre es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h).

Del 26 d’octubre al 3 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música clàssica. D’altra banda, la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el divendres 1 de novembre a les 17 h, al mateix cementiri.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants
Durant tota la jornada del divendres 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries. El servei funcionarà entre les 9 i les 18 h i la freqüència de pas serà de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  • Sentit cementiri: rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.
  • Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

Guia orientativa davant una defunció 
L’Ajuntament de Rubí va editar, fa un parell d’anys, una guia per orientar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques que hagin de fer front a la mort d’un ésser estimat. Es tracta d’una eina que ofereix informació sobre els tràmits que cal realitzar just després de la defunció, els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de preparar el funeral, així com consells per afrontar el dol de la millor manera possible.

La guia, que es pot consultar i descarregar a l’apartat de Serveis funeraris del web municipal, també es pot aconseguir en format imprès al mateix cementiri.