Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler s’omple d’emocions de la mà d’edRa El proper cap de setmana, l’Escola d’Art i Disseny programarà noves activitats en el marc de la instal·lació “El Celler de les emocions” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler s’omple d’emocions de la mà d’edRa

El proper cap de setmana, l’Escola d’Art i Disseny programarà noves activitats en el marc de la instal·lació “El Celler de les emocions”

La mostra es va inaugurar el passat divendres i s’estarà al Celler fins al proper 19 de març.
La mostra es va inaugurar el passat divendres i s’estarà al Celler fins al proper 19 de març

L’Escola d’Art i Disseny edRa presenta aquests dies al Celler la instal·lació El Celler de les emocions, que convida els visitants a experimentar sentiments i emocions a través de diversos muntatges interactius. La iniciativa vol ser un aparador dels ensenyaments que s’imparteixen al centre i molt especialment del nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Interactiva, que s’encetarà el curs 2017-2018.

La mostra es va inaugurar el passat divendres 10 de març i s’estarà al Celler fins al proper cap de setmana, complementada novament per tot un seguit d’activitats puntuals. Aquest divendres, el públic podrà gaudir a partir de les 18 h de l’actuació de la Medium Band de l’Escola Municipal de Música Pere Burés i, a les 19 h, d’una sessió del DJ Dani Molas amb l’orgue de tines del Celler. Dissabte, es repetirà aquest darrer espectacle de llum i música a les 18 h i a les 21 h.

La iniciativa està liderada pel professorat d’edRa conjuntament amb els estudiants dels cicles formatius de Gràfica Interactiva, Serigrafia, Introducció al Disseny i Disseny d’Espai Interior, que han preparat per a l’ocasió muntatges de mapping, un memory i una catifa de les emocions, i diverses intervencions que juguen amb la interacció entre el so i la imatge.