Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler projecta aquest divendres el documental "Tots els governs menteixen" La pel·lícula, que reivindica la necessitat d’un veritable periodisme honest i independent, arriba a l’equipament municipal dins el cicle "El documental del mes" https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler projecta aquest divendres el documental "Tots els governs menteixen"

La pel·lícula, que reivindica la necessitat d’un veritable periodisme honest i independent, arriba a l’equipament municipal dins el cicle "El documental del mes"

Imatge promocional de la pel·lícula.
Imatge promocional de la pel·lícula

Tots els governs menteixen és la proposta d’aquest divendres dins el cicle El documental del mes, que té lloc al Celler. La pel·lícula, produïda per Jeff Cohen i Oliver Stone i dirigida per Fred Peabody, reivindica la necessitat d’un veritable periodisme honest i independent.

En un context com l’actual, en que la majoria dels mitjans de comunicació formen part de grans imperis mediàtics sotmesos als interessos de governs i grans corporacions, el documental posa en valor la tasca feta per un grup de periodistes nord-americans, hereus de la figura d’I. F. Stone, referent en la lluita per la llibertat de premsa els anys 60.

Tots els governs menteixen canvia la forma de veure i llegir les notícies que apareixen als mitjans de comunicació, amb les aparicions de Noam Chomsky, Michael Moore o Carl Bernstein, un dels periodistes que va destapar el cas Watergate. La pel·lícula situa al lloc que li pertoca el periodisme d’investigació alternatiu, aquell que parteix del principi que qualsevol que tingui poder es veu obligat a mentir.

El documental es podrà veure aquest divendres a partir de les 19 h a l’Espai Tremuja del Celler. L’entrada és gratuïta.