Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler projecta aquest divendres el documental “Diaris de Kandahar” La pel·lícula, basada en la història del fotoperiodista Louie Palu, arriba a l’equipament municipal dins el cicle “El documental del mes” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Celler projecta aquest divendres el documental “Diaris de Kandahar”

La pel·lícula, basada en la història del fotoperiodista Louie Palu, arriba a l’equipament municipal dins el cicle “El documental del mes”

Imatge promocional de la pel·lícula.
Imatge promocional de la pel·lícula

Diaris de Kandahar és la proposta d’aquest divendres dins el cicle El documental del mes, que té lloc al Celler. La pel·lícula explica la història de Louie Palu, un periodista al front de combat de Kandahar, al sud de l’Afganistan, a través dels diaris que va escriure entre 2006 i 2010.

El documental reflecteix l’evolució psicològica de Palu enmig de la violència. El seu testimoni en primera persona parla de la cruesa, la monotonia i el sense sentit de la guerra. Es tracta d’un punt de vista inèdit articulat sobre la percepció del fotoperiodista, incapaç de comprendre la brutal situació que l’envolta i el conflicte permanent amb la trivialitat de la seva vida quan torna als Estats Units.

Louie Palu és un reconegut fotògraf professional, amb una llarga trajectòria de més de 24 anys, en què ha guanyat gran quantitat de premis internacionals. És conegut pels seus projectes de llarga durada sobre temes polítics i socials. Ha donat cobertura a la guerra a Kandahar, l’Afganistan, des de 2006 al 2010, i ha realitzat diversos curtmetratges sobre el conflicte. Diaris de Kandahar és el seu primer llargmetratge.

La pel·lícula es podrà veure aquest divendres a partir de les 19 h a l’Espai Tremuja del Celler. L’entrada és gratuïta.