Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler projecta “The special need” dins el cicle “El documental del mes” La cinta, dirigida i coprotagonitzada per Carlo Zoratti, se centra en la iniciació sexual d’un jove autista https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-celler-projecta-201cthe-special-need201d-dins-el-cicle-201cel-documental-del-mes201d/@@images/image/preview

El Celler projecta “The special need” dins el cicle “El documental del mes”

La cinta, dirigida i coprotagonitzada per Carlo Zoratti, se centra en la iniciació sexual d’un jove autista
Un fotograma del documental.
Un fotograma del documental

Dins el cicle El documental del mes, el Celler acollirà aquest dijous 16 d’abril a les 19 h la projecció de la pel·lícula The special need, dirigida i coprotagonitzada per l’italià Carlo Zoratti. Es tracta d’una singular road movie, amb tots els trets característics d’aquest subgènere, que aborda de manera fresca i sense complexos l’amistat, l’amor i el desig sexual.

La cinta està protagonitzada per un grup d’amics amb un objectiu comú: que un d’ells, afectat per autisme, perdi la virginitat. Aquesta fita és el punt de partida per a una travessia emocional que obligarà els tres nois a replantejar-se les relacions afectives entre les persones, i que demostrarà que la necessitat del jove autista no és una qüestió tan simple com podia semblar en un principi, sinó la prova que la iniciació a la vida adulta és un camí llarg, lent, emocionant i, de vegades, dolorós.

The special need és una producció franco-alemanya del 2013 que va rebre el premi al millor documental al Trieste Film Festival i el premi Golden Dove al Dok Leipzig.

“El documental del mes”
El documental del mes és una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar aquest gènere als espectadors més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de 50 sales de tot l’estat i Llatinoamèrica. Es tracta d’una oferta de pel·lícules de qualitat guardonades amb diversos premis i altres reconeixements internacionals.