Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler inicia “Els dissabtes en família” amb l’objectiu de contagiar als infants el gust per la cultura La nova proposta arrencarà aquest dissabte 11 d’abril amb una tarda d’òpera i contes inspirada en “La flauta màgica” i “Madama Butterfly” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Celler inicia “Els dissabtes en família” amb l’objectiu de contagiar als infants el gust per la cultura

La nova proposta arrencarà aquest dissabte 11 d’abril amb una tarda d’òpera i contes inspirada en “La flauta màgica” i “Madama Butterfly”

El Celler serà un punt de trobada per a les famílies (foto: Localpres).
El Celler serà un punt de trobada per a les famílies (foto: Localpres)

El Celler iniciarà aquest dissabte 11 d’abril el nou cicle d’activitats Els dissabtes en família al Celler!, que té com a finalitat apropar la cultura als més petits, tot convidant-los a aprendre i gaudir d’ella en companyia de les seves famílies. Les propostes programades fins al mes de juny abasten diferents disciplines artístiques, des de l’òpera a la música pop-rock, passant pel teatre, la fotografia i els contes.

Totes les activitats tindran lloc a les 18 h i seran d’entrada gratuïta. En tots els casos els infants hauran d’assistir-hi acompanyats d’un adult.

Els dissabtes en família al Celler! arrencaran aquesta setmana amb una tarda d’òpera i contes. A partir de diferents personatges de les obres La flauta màgica de Mozart i Madama Butterfly de Puccini, els infants podran gaudir d’una estona d’històries i contes fantàstics al voltant de l’amor i l’amistat. Es tracta d’un espectacle interactiu que inclou música, dansa i teatre.

El nou cicle d’activitats continuarà el 25 d’abril amb una altra original proposta: La càpsula del temps. Els infants podran expressar a través de diorames elaborats per ells mateixos com s’imaginen el Rubí del futur. A continuació escriuran un text que s’introduirà en una càpsula del temps, que quedarà guardada al Celler amb l’objectiu de poder-la obrir d’aquí a uns anys.

El 23 de maig, el protagonisme se l’endurà la música. A través de l’activitat batejada com El meu primer festival, els infants podran compartir l’experiència d’organitzar un festival de música amb un grup de pop-rock, una actriu i una companyia de swing.

La propera cita serà el 6 de juny amb el concurs fotogràfic L’abecedari al Celler.  A partir de l’observació d’aquest edifici i el seu entorn, els nens i nenes hauran de localitzar lletres en les diverses formes arquitectòniques i fotografiar-les. Uns dies més tard, el 19 de juny, la Sala de Tines del Celler acollirà una exposició amb les imatges preses pels participants.

Noves propostes al Celler
Els dissabtes en família al Celler! són una de les noves propostes incloses a la programació d’aquest equipament per al primer semestre de l’any. Entre les activitats previstes, també s’estrenen el nou cicle de concerts L’estiu es viu al Celler, que vol esdevenir un punt de trobada per a la població durant el mes de juliol, i el Peacock Rubí Art Festival, una mostra d’art contemporani oberta a artistes emergents de diferents disciplines.