Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cantautor canari Pedro Guerra oferirà l’espectacle inaugural de la Festa Major El concert tindrà lloc el divendres 26 de juny a la nit a l’amfiteatre del parc del Castell https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-cantautor-canari-pedro-guerra-oferira-l2019espectacle-inaugural-de-la-festa-major/@@images/image/preview

El cantautor canari Pedro Guerra oferirà l’espectacle inaugural de la Festa Major

El concert tindrà lloc el divendres 26 de juny a la nit a l’amfiteatre del parc del Castell

Pedro Guerra (foto cedida).
Pedro Guerra (foto cedida)

L’espectacle inaugural de la Festa Major 2015, que tindrà lloc el divendres 26 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell, anirà a càrrec del popular cantautor canari Pedro Guerra. Les entrades per al concert, amb un preu de 10 €, es podran adquirir des d’aquest dimarts al web www.ticketea.com, a partir de divendres 29 de maig al Teatre Municipal La Sala, i des de dilluns 1 de juny al Punt d’Informació de la Festa Major, situat a l’Antiga Estació (c. Historiador Josep Serra, s/n).

Pedro Guerra portarà a Rubí el seu espectacle 30 años, que plasma en directe més de tres dècades de carrera musical. El cantautor, nascut ara fa 48 anys a la localitat canària de Güimar (Tenerife), va començar la seva trajectòria artística ben jove, cantant a festes i locals de l’illa. El 1985 va formar amb altres dos músics la banda Taller Canario de Canción, amb la qual va editar diversos àlbums abans d’encetar la seva carrera en solitari el 1993 a Madrid.

Amb el trasllat a la capital espanyola, Guerra va convertir-se en col·laborador habitual d’artistes de renom, com Ana Belén, Paloma San Basillio, Cómplices o Joaquim Sabina. La popularitat li va arribar el 1994, quan precisament Víctor Manuel i Ana Belén van enregistrar el seu tema Contamíname per al disc Mucho más que dos. Només un any després, Pedro Guerra va llençar el seu primer treball en solitari, Golosinas, al qual li seguirien una dotzena més.

Més enllà de la seva faceta musical, el cantautor destaca pel seu compromís amb diverses causes. Així, Guerra ha participat en els darrers anys en diverses iniciatives de caràcter social, des d’actes a favor de la preservació de la memòria històrica a projectes solidaris amb la població de Gaza o amb les persones sense llar, entre d’altres. A més, el canari va crear el 2001 la Fundació Contamíname, amb l’objectiu de donar una oportunitat per expressar-se a artistes de diferents cultures que ara viuen a Espanya.

El concert de Pedro Guerra a Rubí tindrà lloc el 26 de juny a les 22 h, tot i que l’accés al recinte es podrà realitzar a partir de les 21.15 h. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al web www.ticketea.com, al Teatre Municipal La Sala i al Punt d’Informació de Festa Major, o bé una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla de l’amfiteatre del parc del Castell.