Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 6è Festival de Blues de Rubí arriba aquest cap de setmana a la plaça de Clavé L’esdeveniment, organitzat per la Societat Blues Rubí amb el suport de l’Ajuntament, inclou sis concerts a càrrec de reconeguts artistes d’aquest estil musical https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 6è Festival de Blues de Rubí arriba aquest cap de setmana a la plaça de Clavé

L’esdeveniment, organitzat per la Societat Blues Rubí amb el suport de l’Ajuntament, inclou sis concerts a càrrec de reconeguts artistes d’aquest estil musical

Wax & Boggie, una de les formacions que actuaran aquest divendres (foto: José Ángel Ribas).
Wax & Boggie, una de les formacions que actuaran aquest divendres (foto: José Ángel Ribas)

Rubí acollirà aquest cap de setmana el 6è Festival de Blues de Rubí, organitzat per la Societat Blues Rubí amb la col·laboració de l’Espai Sociocultural CGT-Associació Aurora i el suport de l’Ajuntament. Tots els concerts programats tindran lloc entre divendres i diumenge a la plaça de Clavé i seran d’accés gratuït.

El festival arrencarà divendres a les 20 h amb l’actuació de José Luis Pardo & The Mojo Workers. El cantant i guitarrista argentí, que ja tocava als pubs de Buenos Aires amb només 15 anys, ha girat per tot el món amb les seves diferents bandes i actualment està establert a Madrid, on és professor de l’Escola de Blues. El mateix divendres, a les 22 h, tindrà lloc el concert de Wax & Boggie, una de les millors bandes nacionals de blues i woogie boogie. El grup liderat per la vocalista Ster Wax actuarà acompanyat de Balta Bordoy.

La jornada de dissabte estarà protagonitzada pel francès Míster Tchang, apodat “el Jackie Chan de les sis cordes”, que mostrarà les seves dots de showman i bluesman a partir de les 20 h. El músic actuarà amb la seva banda Bluz Explosion. A les 22 h, prendran el relleu Corey Harris & Hook Herrera, vinguts dels Estats Units. Harris és un guitarrista influït per la música negra, el característic so de Nova Orleans i els ritmes jamaicans. Herrera beu de diverses músiques tradicionals, entre les quals hi ha el flamenc, que va conèixer quan es va traslladar a Espanya.

L’últim dia de festival comptarà amb l’actuació de la Trizia Band, nascuda a Sevilla amb el propòsit de portar la música negra als escenaris i clubs del país. El grup liderat per la cantant Trizia tocarà a les 12 h. A les 20.30 h, l’esdeveniment es tancarà amb la participació de Sweet Marta & The Blue Shakers, una banda nacional que combina les arrels del blues amb els ritmes més ballables.

A banda de tots aquests concerts, el Festival de Blues de Rubí també inclourà una jam session dissabte a les 12 h i dos tallers musicals que tindran lloc tant dissabte com diumenge al migdia, després dels concerts programats.