Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ‘Veinti’ presenta els equips de l’any del 50è aniversari Els equips del Juventud 25 de Septiembre s’han trobat amb la seva afició en una acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El ‘Veinti’ presenta els equips de l’any del 50è aniversari

Els equips del Juventud 25 de Septiembre s’han trobat amb la seva afició en una acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez

L’alcaldessa i el president del club saludant un dels equips del Veinti (foto: Cesar Font).
L’alcaldessa i el president del club saludant un dels equips del Veinti (foto: Cesar Font)

L’afició del Juventud 25 de Septiembre ha celebrat aquest divendres el 50è aniversari del club amb la presentació oficial dels equips de la temporada 2018 – 2019. El ‘Veinti’ que es va fundar el 1968 celebra cinc dècades de futbol i formació esportiva. “Sembla que va ser ahir que un grup d’amics van crear el club. Ja han passat 50 anys i res ens ha tombat. Som el ‘Veinti’” ha dit el president del club, Diego Sánchez.

El ‘Veinti’ té quasi trenta equips en diferents competicions entre prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets,  juvenils i sèniors. Cadascun dels equips, acompanyats del seu equip tècnic, han desfilat per la catifa vermella que el club havia instal·lat a la gespa. “Cada jugador i cada jugadora del Veinti representa els valors d’aquest barri que són també els valors de la ciutat: el respecte, la diversitat i la amabilitat. En nom propi i de l’Ajuntament de Rubí, moltes felicitats: sou una gran família” ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Durant els parlaments, el president del Veinti i l’alcaldessa han lloat la iniciativa de les beques esportives. Sánchez ha demanat que les ajudes es mantinguin en el temps per tal que “cap nen o nena deixi de fer esport per motius econòmics”.

El màxim responsable del ‘Veinti’ també ha aprofitat la presència de l’alcaldessa per reclamar la millora del camp. “Les obres començaran aviat. El nostre compromís era encarrilar les obres abans d’acabar el mandat”, ha recordat Martínez. El Pla d’Inversions 2018 - 2019 contempla el projecte executiu pel trasllat, adequació i reparació dels vestidors provisionals i el bar, que caldrà traslladar al talús nord-est del camp, i l’estudi geotècnic de l’àmbit de la plataforma i el futur nou edifici  principal.

L’acte també va servir per presentar una campanya de captació de socis que porta per lema “Soñamos Fuerte”.

A més de l’alcaldessa, la presentació ha comptat amb la presència del regidor d’esports Juan López, i representants dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s) i Veïns per Rubí (VR).