Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ‘Rubiemprèn’ tractarà les noves maneres de finançar un negoci La gran cita de l’emprenedoria local tindrà lloc el 4 d’octubre al Fòrum de la Masia de Can Serra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El ‘Rubiemprèn’ tractarà les noves maneres de finançar un negoci

La gran cita de l’emprenedoria local tindrà lloc el 4 d’octubre al Fòrum de la Masia de Can Serra

La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Localpres).
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí a través de l’Escola d’Emprenedoria (EDER) de  l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza una nova edició del Rubiemprèn que s’adreça a persones emprenedores, empresaris i empresàries i responsables de companyies de tots els sectors empresarials. “Rubiemprèn ja és una cita de referència: els temes que s’hi tracten s’ajusten a les necessitats del teixit empresarial i els ponents són sempre de primer nivell. Estic segur que la jornada sobre les noves vies de finançament tindrà, com sempre, molt bona acollida”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

El Rubiemprèn, la gran cita de l’emprenedoria, tindrà lloc el 4 d’octubre a la Masia de Can Serra sota el títol Altres vies de finançament per a la meva empresa.  La jornada està conduïda per Oriol Sans, director de Finançament d’Acció - Generalitat de Catalunya i expert en temes de finançament empresarial i, durant el matí, els assistents podran seguir les intervencions de Javier Megías, CEO i cofundador de Startupxplore que oferirà una radiografia de la situació actual del finançament alternatiu i Carlos Blanco, fundador de Nuclio Venture Builder que donarà les claus per crear una empresa atractiva per als inversors.

La segona part de la jornada girarà al voltant dels principals instruments de finançament alternatiu. Hi intervindran: Sandra Font, Cap de Finançament Internacional i Alternatiu, Acció - Generalitat de Catalunya; Jonàs Sala, Cofundador i soci de Verkami, Emilio Gómez, Director Venture Capital ICF i Eloi Noya, Director de Desenvolupament de Negoci LoanBook Capital.

Les inscripcions que com sempre són gratuïtes ja es poden formalitzar a través del web de Rubiempresa.