Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ‘Rubiemprèn’ explicarà a través de tres casos d’èxit rubinencs com crear un negoci propi La gran cita de l’emprenedoria local tindrà lloc el 10 d’octubre al Fòrum de la Masia de Can Serra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El ‘Rubiemprèn’ explicarà a través de tres casos d’èxit rubinencs com crear un negoci propi

La gran cita de l’emprenedoria local tindrà lloc el 10 d’octubre al Fòrum de la Masia de Can Serra

La jornada tindrà  lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra.
La jornada tindrà lloc al Fòrum de la Masia de Can Serra

L’Ajuntament de Rubí a través de  l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) organitza una nova edició del Rubiemprèn adreçada específicament a persones que volen emprendre i posar en marxa un negoci propi i a petites i mitjanes empreses que s'estiguin plantejant el seu futur. El Rubiemprèn, la gran cita de l’emprenedoria, tindrà lloc el 10 d’octubre a la Masia de Can Serra sota el títol “Com emprendre. Herois de carn i ossos”. La jornada està conduïda per la periodista i experta en màrqueting Txell Costa que oferirà la conferència que dona nom a la sessió. Durant la segona part de la jornada, s’exposaran els casos de tres persones emprenedores que han posat en marxa els seus negocis a Rubí: Xavier Garrido de l’empresa Robin Hat que es dedica al disseny i fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic i està especialitzada en la producció de barrets per a quiròfans; Maria Ruiz de la botiga especialitzada en rebosteria, La Tata;  i Narcís Fernández de NF Entrenador Personal.

Enguany les tres empreses que ens explicaran el seu cas al Rubiemprèn són persones emprenedores que treballaven per compte aliena i en un moment determinat van fer un canvi radical per engegar amb èxit un projecte empresarial propi a Rubí. Convido tothom que estigui valorant crear una empresa a escoltar els seus testimonis”, diu el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto.

Les inscripcions que com sempre són gratuïtes es podran formalitzar a través del web de Rubiempresa a partir de la setmana vinent.