Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 10 de maig s'inicia el període de preinscripció a l’escola municipal de música i als tallers de la escola d’art i disseny edRa Tots dos tràmits s’hauran de fer per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 10 de maig s'inicia el període de preinscripció a l’escola municipal de música i als tallers de la escola d’art i disseny edRa

Tots dos tràmits s’hauran de fer per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça (foto Ajuntament de Rubí).
Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça (foto Ajuntament de Rubí)

Les persones interessades a cursar estudis a l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció entre el 10 i el 24 de maig, inclosos. El tràmit es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí. En aquells casos excepcionals en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, ho poden comunicar al correu de l’escola escola.musica@ajrubi.cat i/o al telèfon 93 588 70 00 ext. 4410 per rebre les indicacions oportunes. La preinscripció només l’hauran de fer les persones que no són alumnes de l’escola actualment i que volen començar a partir del curs vinent.

La llista de sol·licituds es publicarà el dijous 27 de maig a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Les possibles reclamacions es podran presentar els dies 27, 28 i 29 de maig; a través del correu electrònic del centre.

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça. En cas que el nombre d'aquests sigui superior al de vacants, s'adjudicaran les places donant preferència als demandants que ja tenen germans matriculats al centre i després, per sorteig. Si una vegada adjudicades places a tots els sol·licitants amb domicili a Rubí encara queden vacants, es repetirà el procés amb les persones preinscrites de fora de la ciutat. La llista d’admesos/es es farà pública el 7 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 8 i el 22 de juny.

Les taxes de l’escola municipal de música es poden consultar en aquest enllaç.

edRa

La preinscripció als tallers d’art i expressió creativa de l’escola municipal d’art i disseny edRa pel curs 2021 – 2022 segueix el mateix calendari: les persones interessades han de fer el tràmit a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí entre el 10 i el 24 de maig, inclosos. La llista de sol·licituds es publicarà el dijous 27 de maig, si hi ha reclamacions es podran presentar els dies 27,28 i 29 de maig i la llista d’admesos/es es farà pública el 7 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 8 i el 22 de juny.

L’escola atendrà per telèfon i correu electrònic els dubtes que pugui tenir la ciutadania que s’hi pot dirigir a l'adreça lah@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00, ext. 4407.

Oferta de tallers 2020-2021

Infants:

 • Taller de ceràmica (de 6 a 16 anys)
 • Expressió creativa 4-6 anys (P4, P5, 1r)
 • Expressió creativa 7-9 anys (2n, 3r, 4rt)
 • Expressió creativa 10-12 anys (5è, 6è, 1r ESO)
 • Expressió creativa 13-16 anys (2n ESO, 3r ESO, 4rt ESO)
 • Dibuix i noves tecnologies (1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4rt ESO)

Adults: (a partir de 16 anys)

 • Escultura matí i tarda
 • Ceràmica matí i tarda
 • Dibuix i pintura matí i tarda
 • Dibuix al natural
 • Parlem d’art (en línia)

Les taxes de l’escola municipal d’art i disseny es poden consultar en aquest enllaç.