Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa se suma al programa d’intercanvi internacional Erasmus+ L’Escola Municipal d’Art i Disseny disposarà de la Carta Erasmus d’Educació Superior fins al 2027 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRa se suma al programa d’intercanvi internacional Erasmus+

L’Escola Municipal d’Art i Disseny disposarà de la Carta Erasmus d’Educació Superior fins al 2027

Una de les aules d’edRa en una foto d’arxiu   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una de les aules d’edRa en una foto d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa s’incorpora als centre educatius d’Espanya que poden intercanviar alumnat internacional dins del programa Erasmus+. El Servei Espanyol per la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) ha comunicat aquesta setmana al centre que disposarà de la Carta Erasmus d'Educació Superior fins al 2027.

La Carta Erasmus d'Educació Superior constitueix el marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que tot centre d'educació superior podrà dur a terme en el marc del Programa Erasmus+. Els centres d'educació superior han de comptar amb aquest document per promoure la mobilitat de persones vinculada a l'aprenentatge en el marc del programa Erasmus+. També acredita el centre rubinenc per participar en propostes de cooperació entre organitzacions i institucions en el marc del programa Erasmus+. La Carta es concedeix per tota la durada del programa i compromet el centre a seguir-ne els principis. D’aquesta manera, l’alumnat de cicles formatius de l’escola podrà participar en intercanvis de mobilitat Erasmus+ durant la seva etapa de formació i també de pràctiques en empresa.