Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa fa una jornada de portes obertes virtual L’escola pública d’art i disseny també proposa un projecte participatiu per expressar amb creacions artístiques les sensacions del confinament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRa fa una jornada de portes obertes virtual

L’escola pública d’art i disseny també proposa un projecte participatiu per expressar amb creacions artístiques les sensacions del confinament

edRa fa una jornada de portes obertes virtual.

L’escola d’art i disseny edRa prepara una jornada de portes obertes virtual perquè l'alumnat interessat conegui l’oferta formativa del centre respectant el confinament decretat per l’estat d’alarma amb motiu de l’emergència sanitària de la Covid-19. La sessió serà el proper dimarts, 28 d'abril de 17 a 18 h. Les persones interessades s’han d’inscriure enviant un correu electrònic a info@artedra.net. L’escola els farà arribar un enllaç i les instruccions per a accedir a les portes obertes virtuals en format videoconferència.

El proper curs 2020-2021, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu, a banda d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius únic a Catalunya. Pel que fa als estudis no reglats, l’escola impartirà els habituals tallers d’expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius.

A banda de detallar tota aquesta oferta, a la jornada de portes obertes virtuals s’explicarà quina és la metodologia de treball d’edRa, basada en el contacte constant amb les empreses i les entitats de l’entorn, i quins són els projectes que desenvolupa el centre dins i fora de les seves instal·lacions amb l’objectiu de complementar l’aprenentatge de l’alumnat i enriquir l’activitat cultural de la ciutat ─exposicions, sortides, xerrades, col·laboracions amb col·lectius locals, etc.

edRa es queda a casa
edRa ha posat en marxa un projecte participatiu sota el nom de Construcció_in progress, emmarcat en la proposta Rubí es queda a casa. L’escola anima la ciutadania a crear des de casa obres gràfiques/artístiques per expressar les sensacions que provoca el confinament,  a partir de plantilles retallables. Les persones interessades poden accedir al detall de les instruccions a la pàgina web de l’escola. Les obres s’han de publicar a xarxes socials amb les etiquetes #edracontruccioinprogress i #rubiesquedaacasa. Si la iniciativa té prou èxit, la intenció de l’escola és fer una exposició col·lectiva un cop es recuperi la normalitat. A més d’aquesta proposta, els tallers d'art d’edRa també s’han sumat a la proposta Rubí és queda a casa amb una sèries de vídeos amb activitats per fer casa.