Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa fa públic el veredicte del concurs de màscares de Carnaval Xavier Suárez i Mila Molist han obtingut els primers premis de les seves respectives categories d’edat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRa fa públic el veredicte del concurs de màscares de Carnaval

Xavier Suárez i Mila Molist han obtingut els primers premis de les seves respectives categories d’edat

Un moment de la lectura del veredicte que s’ha pogut seguir per la xarxa social Instagram (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un moment de la lectura del veredicte que s’ha pogut seguir per la xarxa social Instagram (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’escola d’art i disseny edRa ha fet públic aquest dijous el veredicte del 34è Concurs de màscares de Carnaval. L’acte s’ha pogut seguir a la xarxa social Instagram a través de la qual s’ha vehiculat tot el certamen. D’aquesta manera, el concurs i el veredicte s’han pogut desenvolupar respectant les restriccions per contenir la Covid-19. La lectura del veredicte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas.

Xavier Suárez ha estat el guanyador del premi a la categoria d’adults amb una màscara que ha titulat La cultura no es deixa trepitjar. L’accèssit en aquest grup d’edat se l’ha endut Rosa Roselló per l’obra Careta Virus. A la categoria per a participants de 10 a 15 anys, el primer premi ha estat per a Mila Molist, que ha concursat amb una màscara digital. L’accèssit, en aquest cas, ha recaigut en Dimoni amb flors de Lucía Andrés. Finalment, els 14 nens i nenes de 4 a 9 anys que han participat en la seva categoria del concurs rebran un obsequi en reconeixement al seu treball. En total, han participat al certamen 119 persones.

Durant la lectura del veredicte, l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha felicitat tots els i les participants i ha lloat la iniciativa de l’escola per mantenir el concurs de màscares a través de les xarxes socials: “Vull felicitar, amb molt d’orgull, els organitzadors del certamen: heu aconseguit traslladar les màscares de Carnaval de l’edifici de l’Escardívol a Instagram. I així, heu mantingut viu el concurs, l’exposició i l’esperit del Carnaval. Moltes felicitats i, en nom de la ciutat, moltes gràcies”.

L’alcaldessa també ha emplaçat la ciutadania a viure el Carnaval de manera segura i a compartir-lo a xarxes socials amb l’etiqueta #RubíComparteixCarnaval.