Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Duet Sports substitueix la campanya publicitària de captació de nous socis titllada de sexista L’empresa que gestiona el CEM 25 de Setembre ha presentat una nova proposta al consistori, que ha acceptat el nou disseny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Duet Sports substitueix la campanya publicitària de captació de nous socis titllada de sexista

L’empresa que gestiona el CEM 25 de Setembre ha presentat una nova proposta al consistori, que ha acceptat el nou disseny

Duet Sports ha impulsat aquesta campanya publicitària amb l’objectiu de captar nous socis (foto: www.duetsports.com).
Duet Sports ha impulsat aquesta campanya publicitària amb l’objectiu de captar nous socis (foto: www.duetsports.com)

El regidor d’Esports, Juan López, s’ha reunit aquest dimarts a la tarda amb la direcció de Duet Sports, l’empresa que gestiona el Centre d’Esports Municipal (CEM) 25 de Setembre. L’objectiu de la trobada ha estat abordar la polèmica que han originat uns cartells publicitaris elaborats per l’empresa que diversos rubinencs consideren sexistes. Durant la reunió, Duet Sports ha presentat al regidor una nova proposta publicitària, que ha estat acceptada pel consistori.

El polèmic anunci compta amb dues versions diferents: una amb la imatge d'un home, amb l’eslògan 'les dones no n'aguanteu més de 3', i una altra amb la imatge d’una dona, amb la frase 'els homes no n'aguanteu més de 3'. L’objectiu d’aquesta campanya, que s’ha impulsat a nivell nacional, en tots aquells municipis on Duet Sports gestiona centres esportius, és explicar que el centre premia amb un descompte del 25% els clients que s'apuntin durant més de tres mesos. 

Des de l'Ajuntament no teníem coneixement del contingut de la campanya abans que es fes pública. No compartim el missatge que es dóna en aquests anuncis i lamentem la vinculació del consistori amb aquests cartells. Som molt curosos amb totes les campanyes que impulsem per evitar fomentar estereotips masclistes”, ha assegurat el regidor d’Esports, Juan López. L’Ajuntament ha rebut les queixes de diversos ciutadans i ciutadanes lamentant el to d’aquests anuncis, que el consistori considera que “freguen el límit del sexisme”.

El nou disseny eludeix les imatges i les frases que no han agradat a molts rubinencs i les substitueix per altres de gent practicant esport. “Agraïm a Duet Sports que hagin canviat el disseny dels cartells per aquesta altra proposta”, ha explicat López.