Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues empreses rubinenques són reconegudes amb els Premis Cambra 2016 L’alcaldessa, Ana María Martínez, i els regidors Maria Mas i Rafael Güeto han acompanyat les firmes Complift Componentes del Ascensor i Vicente Torns en l’acte de lliurament dels guardons https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dues empreses rubinenques són reconegudes amb els Premis Cambra 2016

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i els regidors Maria Mas i Rafael Güeto han acompanyat les firmes Complift Componentes del Ascensor i Vicente Torns en l’acte de lliurament dels guardons

Les autoritats i els premiats de la nit (foto: Localpres).
Les autoritats i els premiats de la nit (foto: Localpres)

Dues empreses rubinenques, Complift Componentes del Ascensor SL i Vicente Torns SAU, han estat reconegudes aquest dimecres amb els Premis Cambra 2016, que atorga la Cambra de Comerç de Terrassa. El lliurament dels guardons ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès, en el marc d’un acte multitudinari presidit per Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, i que ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, de la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, i del regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Complift Componentes del Ascensor SL, dedicada a la compravenda de recanvis i components d’ascensors, ha estat reconeguda amb el Premi Cambra a la iniciació a la internacionalització, que ha recollit de mans de l’alcaldessa de Rubí. Es tracta d'una de les companyies rubinenques que han participat als Projectes de millora de la competitivitat que impulsa l'Ajuntament de Rubí a través de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE). Pel que fa a Vicente Torns SAU, que treballa en la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de productes de coure i alumini per a diferents sectors, ha estat guardonada amb el Premi Cambra a la iniciativa empresarial a la demarcació, lliurat pel president de la Cambra, Marià Galí.

Ana María Martínez ha traslladat a les dues companyies rubinenques la felicitació de l’Ajuntament de Rubí per l’obtenció d’aquests guardons: “És la recompensa a una feina ben feta i a un esforç diari. Un esforç que sabem que no és fàcil, fins i tot encara que no haguéssim patit aquesta terrible crisi econòmica que encara arrosseguem. Emprendre sempre és un repte ple de riscos i els premis recollits avui recompensen, sens dubte, una actitud valenta”.

La primera edil ha vinculat aquest reconeixement de la Cambra amb la potencialitat del teixit econòmic rubinenc, que considera un “gran valor” per a la ciutat. En aquest sentit, Martínez ha reiterat el compromís del consistori amb les empreses locals i el seu paper com a facilitador de l’activitat econòmica. “Tenim molt clar que cal preservar aquest teixit empresarial i fer-lo créixer”, ha explicat l’alcaldessa, qui ha exemplificat aquesta voluntat amb l’aposta per serveis com la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) o el Pla director de polígons.

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2016, presentat per la cantant Nina, ha reunit un gran nombre d'autoritats i representants de l’empresariat de la demarcació a l’hotel QGAT.

Imatges relacionades

L'alcaldessa i els regidors Maria Mas i Rafael Güeto han assistit a l'acte (foto: Localpres)
L'alcaldessa i els regidors Maria Mas i Rafael Güeto han assistit a l'acte (foto: Localpres)
L'acte ha estat presentat per la cantant Nina (foto: Localpres)
L'acte ha estat presentat per la cantant Nina (foto: Localpres)
Vicente Torns ha estat guardonada en l'apartat d'iniciativa empresarial (foto: Localpres)
Vicente Torns ha estat guardonada en l'apartat d'iniciativa empresarial (foto: Localpres)
Complift ha recollit el Premi Cambra a la iniciació a la internacionalització (foto: Localpres)
Complift ha recollit el Premi Cambra a la iniciació a la internacionalització (foto: Localpres)