Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Donar-se a conèixer és l’eix de la segona proposta formativa de tardor de l’Oficina d’Atenció i Suport a les Entitats L’oficina continua aquest novembre amb les propostes de formació per a associacions amb tres sessions sobre la comunicació i el màrqueting associatiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Donar-se a conèixer és l’eix de la segona proposta formativa de tardor de l’Oficina d’Atenció i Suport a les Entitats

L’oficina continua aquest novembre amb les propostes de formació per a associacions amb tres sessions sobre la comunicació i el màrqueting associatiu.

Moment de la primera sessió formativa  / Foto: Localpres.
Moment de la primera sessió formativa / Foto: Localpres

Ja està en marxa el període d’inscripcions per a la segona formació de l’Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE). En aquesta ocasió, els participants treballaran eines i tècniques per donar a conèixer la seva associació, els seus projectes, i les activitats que duen a terme.

En aquesta formació s’abordaran aspectes relacionats amb la projecció externa de les entitats, des d’una vessant teòrica i pràctica. Així doncs, es tractaran temes com ara les eines digitals de comunicació i màrqueting, s’analitzarà la presència de les entitats a les xarxes, o les accions tradicionals que els permet donar-se a conèixer. Alhora, es dedicarà una part de la formació a tractar les últimes tendències en comunicació 2.0 com el remàrqueting publicitari, les xarxes socials temàtiques i realitat virtual, entre d'altres.

Per il·lustrar les tècniques i les estratègies a tractar, la formació comptarà amb l’anàlisi de dos exemples de campanyes de comunicació associativa que han tingut èxit. A través d’aquests models, es treballaran les eines tecnològiques i les maneres d’utilitzar-les per arribar a la ciutadania d’una manera eficient.

Les sessions tindran lloc el 22, 24 i 29 de novembre de 19 h a 21 h a l’Ateneu municipal. Les inscripcions estaran obertes del  7 al 18 de novembre i es poden formalitzar enviant un correu electrònic a l’adreça oase@ajrubi.cat. Les places són limitades, i en cas que s’exhaureixin, s’atorgaran dues places preferents per a cada entitat.

La proposta formativa de tardor de l’oficina inclou una tercera proposta sobre la comptabilitat que tindrà lloc al desembre.

Per obtenir més informació, cal trucar al 93 588 74 73 o bé contactar a través del correu electrònic a l’adreça oase@ajrubi.cat .