Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres i dijous es talla la cruïlla de Cadmo amb Pau Claris arran de les obres d’adequació dels nous accessos a l’illa de vianants Els treballs de fressat i asfaltat d’aquesta porta d’entrada a la zona peatonal obliguen a desviar el trànsit per Margarida Xirgu i Orso https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimecres i dijous es talla la cruïlla de Cadmo amb Pau Claris arran de les obres d’adequació dels nous accessos a l’illa de vianants

Els treballs de fressat i asfaltat d’aquesta porta d’entrada a la zona peatonal obliguen a desviar el trànsit per Margarida Xirgu i Orso

Entre dimarts al matí i dimecres a la tarda, la cruïlla entre Cadmo i Pau Claris estarà tallada al trànsit.
Entre dimarts al matí i dimecres a la tarda, la cruïlla entre Cadmo i Pau Claris estarà tallada al trànsit

L’Ajuntament de Rubí ha ampliat recentment el sector de l’illa de vianants format pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia i Doctor Turró i, per fer més visibles les noves portes d’entrada a aquesta zona, està duent a terme unes obres d’adequació als nous accessos. En el marc d’aquesta actuació, des de les 8 h de dimecres i fins les 16 h de dijous, la cruïlla del c. Cadmo amb el c. Pau Claris quedarà tallada a la circulació amb motiu dels treballs de fressat i asfaltat d’aquest punt. Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Margarida Xirgu o Orso, itineraris que estaran degudament senyalitzats.

Les obres de condicionament dels nous accessos a l’illa de vianants es concentren a les interseccions del c. Cadmo amb c. Pau Claris i a la del c. Vapor amb c. Doctor Robert. L’actuació consisteix en millorar les voreres, establint creuaments en forma d’orella ─que milloren la visibilitat i fan disminuir la velocitat de circulació─, i en crear passos de vianants elevats, elements que contribueixen a la reducció de la velocitat dels vehicles.

Amb motiu d’aquestes obres, el c. Pau Claris (entre c. Cadmo i c. Vapor) i el c. Vapor (entre c. Terrassa i c. Rafael Casanova) estan tallats al trànsit. Mentre s’executen aquests treballs, els vehicles no poden accedir a la zona, excepte aquells que disposin de garatge. L’accés al c. Doctor Robert pel c. Narcís Menard és restringit a vehicles autoritzats i als que hagin de dur a terme operacions de càrrega i descàrrega.

Ampliació de l’illa de vianants
Just després de Festa Major, l’Ajuntament va ampliar la zona de l’illa de vianants formada pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia i Doctor Turró i va consolidar el seu funcionament les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Així, a aquests carrers s’hi han afegit el c. Doctor Robert, la pl. Pere Aguilera, el c. Narcís Menard, el c. Unió i un tram del c. Terrassa (del núm. 1 al 27 i del 2 al 22).

Paral·lelament, també s’ha habilitat un nou espai amb prioritat pels vianants a la zona de la pl. Onze de Setembre, concretament, al tram del c. Garcia Lorca entre els c. Magí Raméntol i Llobateras i al c. Magí Raméntol, entre els c. Garcia Lorca i Cal Gerrer.

Podeu consultar tota la informació relativa a l’illa de vianants en aquest enllaç