Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts s’inicien obres de millora de les xarxes d’abastament d’aigua i de clavegueram Les actuacions previstes afecten la zona dels carrers Can Serra i Pont de Can Claverí i un tram de la carretera de Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimarts s’inicien obres de millora de les xarxes d’abastament d’aigua i de clavegueram

Les actuacions previstes afecten la zona dels carrers Can Serra i Pont de Can Claverí i un tram de la carretera de Terrassa

Les obres duraran tres setmanes.
Les obres duraran tres setmanes

Dimarts 6 de juny, s’iniciaran actuacions de millora de la xarxa de clavegueram de la carretera de Terrassa i de la xarxa d’abastament d’aigua de la zona de Can Serra. Algunes de les obres afectaran la circulació de vehicles.

A la carretera de Terrassa, entre la Policia Local i l’avinguda de l’Estatut, es renovarà un tram del col·lector del clavegueram. Aquesta actuació tindrà una durada de vuit mesos i es desenvoluparà en tres fases que afectaran únicament la vorera i la zona de l’aparcament del costat de la Policia Local. En aquest cas, per tant, els treballs no interrompran la circulació de vehicles. Abans de l’inici de cadascuna d’aquestes fases, s’informarà les empreses afectades.

El mateix 6 de juny, començaran les obres de subconducció d’una canonada d’aigua potable sota la riera de Rubí des del carrer de Can Serra fins a la zona d’aparcament de la carretera C-1413. Els treballs es desenvoluparan en tres fases que impliquen diferents afectacions al trànsit. La primera fase de les obres, a partir de dimarts dia 6, només afectarà la zona de l’aparcament situat a l’altra banda de la riera entre la C-1413 i la carretera de Terrassa on quedarà prohibit aparcar. A partir del dia 12 de juny, les tasques al carrer Can Serra impediran la circulació per aquesta via, però es mantindrà obert l’accés pels dos extrems del carrer. A causa de la tercera fase de les obres, el 16 de juny es tallarà l’encreuament entre el Pont de Can Claverí i el carrer Can Serra entre les 08 i les 18 h, els vehicles hauran de circular per l’avinguda de La Llana. Es preveu que el 23 de juny la zona recuperi la normalitat.