Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts comencen les tasques d’asfaltatge del carrer de Mare de Déu de Lourdes Els treballs que s’emmarquen en un projecte de millora de l’accessibilitat d’aquesta via implicaran que el carrer quedi tallat al trànsit fins divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimarts comencen les tasques d’asfaltatge del carrer de Mare de Déu de Lourdes

Els treballs que s’emmarquen en un projecte de millora de l’accessibilitat d’aquesta via implicaran que el carrer quedi tallat al trànsit fins divendres

El carrer Mare de Déu de Lourdes en una imatge de la represa de les obres (foto. Ajuntament de Rubí).
El carrer Mare de Déu de Lourdes en una imatge de la represa de les obres (foto. Ajuntament de Rubí)

Dimarts 25 d’agost comencen les tasques de fresatge i asfaltatge del carrer Mare de Déu de Lourdes, en el tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid. Les obres impliquen que aquesta via quedarà completament tallada al trànsit des de dimarts i fins divendres 28 d’agost. Els veïns i veïnes que hi tinguin guals només hi podran accedir entre les 20 h i les 8 h.

Amb aquestes projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), l’Ajuntament vol millorar l’accessibilitat del tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid gràcies al soterrament de la línia de baixa tensió. El principal objectiu d’aquesta actuació és augmentar l’accessibilitat d’aquest tram del carrer de la Mare de Déu de Lourdes.

Les obres les duu a terme l’empresa CONSPAI per un import de 246.477,56 euros. El projecte inclou una lleugera ampliació de les voreres, el soterrament de la línia de baixa tensió, la renovació de la conducció de la xarxa d’aigua potable i la millora del ferm de la calçada. Un cop completat l'asfaltat, es renovarà la instal·lació d’enllumenat públic, retirant les columnes existents i ubicant-ne de noves; es col·locaran elements de mobiliari urbà, com ara bancs i papereres; i es plantaran 13 tarongers.

La reurbanització del carrer de la Mare de Déu de Lourdes es va haver d’aturar a mitjans de març a causa de la declaració de l’estat d’alarma per frenar la Covid-19 i es va reprendre el mes de juny.