Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s'obre la convocatòria de les subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la Covid-19 El teixit comercial pot fer la seva sol·licitud des del 31 d'agost fins al 13 d'octubre de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER) amb cita prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Dilluns s'obre la convocatòria de les subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la Covid-19

El teixit comercial pot fer la seva sol·licitud des del 31 d'agost fins al 13 d'octubre de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER) amb cita prèvia

L’objectiu final d'aquestes subvencions és fomentar la continuïtat del teixit comercial local i de proximitat (foto: Ajuntament de Rubí - Locapres).
L’objectiu final d'aquestes subvencions és fomentar la continuïtat del teixit comercial local i de proximitat (foto: Ajuntament de Rubí - Locapres)

Els establiments comercials, de serveis i també restauració de Rubí que hagin patit els efectes de la crisi provocada per la pandèmia  de la Covid-19 poden sol·licitar ajudes econòmiques de fins a 1.200 euros. La sol·licitud es pot tramitar des del 31 d'agost fins al 13 d'octubre de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER) amb cita prèvia.

Les ajudes estan destinades a fer front a despeses de personal, tributàries i materials. Les quantitats a les quals poden optar els negocis varien en funció del personal contractat i la superfície de l’establiment. L’objectiu final d'aquestes subvencions és fomentar la continuïtat del teixit comercial local i de proximitat que s’ha vist afectat de manera especial pels efectes de la Covid-19 i l’aturada de l’activitat econòmica i social que ha suposat el confinament.

Els negocis interessats han d’estar donats d’alta com a activitat econòmica abans del 4 de maig del 2020 i no han de tenir obert un expedient administratiu per infracció. Aquesta línia d’ajuts posa a disposició del teixit comercial local fins a 400.000 euros. 

Les bases de la convocatòria i la documentació requerida es pot consultar a l'apartat de Comerç del web municipal.