Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’obre el termini de preinscripció a l’Espai Creixença El tràmit es podrà formalitzar fins al 9 de setembre a l’Escola Bressol La Bruna, que és el centre que coordina el servei https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dilluns s’obre el termini de preinscripció a l’Espai Creixença

El tràmit es podrà formalitzar fins al 9 de setembre a l’Escola Bressol La Bruna, que és el centre que coordina el servei

L’espai Creixença s’ofereix a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.
L’espai Creixença s’ofereix a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença pel curs 2016-2017 es podran realitzar entre el 5 i el 9 de setembre. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Escola Bressol Municipal La Bruna, encarregada de coordinar el servei. L’imprès es pot descarregar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

L’espai Creixença és un lloc de convivència familiar i educatiu per a infants menors de tres anys no escolaritzats. El servei situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ofereix un espai de joc i relació amb diferents possibilitats i vivències que ajuda als nens i nenes a créixer emocionalment segurs acompanyats dels seus pares. Les famílies participen dels jocs i les activitats dels infants i comparteixen amb altres famílies moments de relació i descoberta. Tot plegat, sota la supervisió d’una educadora, que condueix les activitats i acompanya i assessora els adults en els dubtes que puguin tenir.

El servei s’ofereix dos dies la setmana en sessions de dues hores i mitja entre els mesos d’octubre i juliol. Hi ha tres grups formats per un màxim de 13 infants i els seus acompanyants distribuïts en els següents horaris:

    Grup A, per a nadons de fins a 1 any. Dimecres i divendres, de 9.30 h a 12 h.

    Grup B, per a infants d’1 a 3 anys. Dimarts i dijous, de 9.30 h a 12 h.

    Grup C, per a infants d’1 a 3 anys. Dimarts i dijous, de 16 h a 18.30 h.

Les famílies interessades en l’espai Creixença poden sol·licitar més informació i fer la corresponent preinscripció a l’Escola Bressol Municipal La Bruna, al carrer Calderón de la Barca, 4, entre dilluns 5 de setembre i divendres 9. La matrícula que és gratuïta s’haurà de formalitzar entre el 21 i el 26 de setembre també a La Bruna. El servei té un cost de 60 euros al mes.