Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’obre el període d’exposició del cens electoral A partir de dilluns, 30 de setembre, la ciutadania podrà consultar la seva informació censal de cara a les eleccions al Congrés dels Diputats del 10 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dilluns s’obre el període d’exposició del cens electoral

A partir de dilluns, 30 de setembre, la ciutadania podrà consultar la seva informació censal de cara a les eleccions al Congrés dels Diputats del 10 de novembre

La ciutadania torna a estar convocada a votar (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
La ciutadania torna a estar convocada a votar (Foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els rubinencs i rubinenques podran consultar, a partir de dilluns 30 de setembre, la seva informació al cens electoral i demanar algun canvi si és el cas. L’exposició de les llistes s’allargarà fins al 7 d’octubre. La consulta de les dades es podrà fer de manera informàtica i assistida a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 8.30 a 14 h. El 21 d’octubre, es convocarà el ple extraordinari per designar a través d'un sorteig les persones que conformaran les meses electorals.

La correcta inscripció al cens també es podrà comprovar a través de l'apartat d'eleccions del web municipal. En cas de detectar algun error a la informació de l'Oficina del Cens Electoral, cal comunicar-ho a la mateixa OAC.

55.055 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis generals, que permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. Els col·legis electorals seran els mateixos que a les eleccions del 28 d’abril.