Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns es tallarà un tram del c/ Edison per executar uns treballs de manteniment a la xarxa de clavegueram El tram afectat per aquesta actuació, que es durà a terme en una única jornada, és el comprès entre la C-1413 i el passeig de les Torres https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/dilluns-es-tallara-un-tram-del-c-edison-per-executar-uns-treballs-de-manteniment-a-la-xarxa-de-clavegueram/@@images/image/preview

Dilluns es tallarà un tram del c/ Edison per executar uns treballs de manteniment a la xarxa de clavegueram

El tram afectat per aquesta actuació, que es durà a terme en una única jornada, és el comprès entre la C-1413 i el passeig de les Torres

Aquest tram del c/ Edison quedarà tallat a la circulació durant el dilluns 3 de novembre.
Aquest tram del c/ Edison quedarà tallat a la circulació durant el dilluns 3 de novembre

Aquest dilluns 3 de novembre, aprofitant que a Rubí és dia festiu de lliure elecció escolar, SOREA durà a terme unes tasques de manteniment a la xarxa de clavegueram en el tram del c/ Edison comprès entre la C-1413 i el passeig de les Torres. Com a conseqüència d’aquests treballs es tallarà la circulació en aquest tram mentre durin les obres, que es preveu que s’allarguin tot el dia.

Les tasques, de caràcter ordinari, consistiran en la substitució de les tapes dels tres pous de registre que hi ha en aquest indret, així com en la neteja dels embornals i la reposició dels que estiguin aixecats.

Els vehicles que vulguin dirigir-se a la C-1413 hauran de desviar-se pel lateral del c/ Edison, seguir pel passeig de les Torres i continuar per la rambleta de Joan Miró. Els que vulguin anar direcció Sant Cugat hauran de seguir aquest mateix itinerari, però a la inversa.