Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous s’obren les inscripcions a la programació de primavera de l’Ateneu L’equipament enceta el trimestre amb una nova proposta de cursos i tallers https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/dijous-s2019obren-les-inscripcions-a-la-programacio-de-primavera-de-l2019ateneu/@@images/image/preview

Dijous s’obren les inscripcions a la programació de primavera de l’Ateneu

L’equipament enceta el trimestre amb una nova proposta de cursos i tallers
Les inscripcions es poden fer en línia o de manera presencial (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les inscripcions es poden fer en línia o de manera presencial (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’Ateneu municipal ja té enllestida la programació de cursos i tallers d’aquesta primavera que compta amb un ampli repertori d’activitats que s’allarguen fins el juliol. Art i humanitats, expressió i creativitat, salut i benestar emocional, música i teatre familiar són els camps on s’ubiquen les diferents propostes que fa l’Ateneu. A més, en aquest trimestre, l’equipament enceta el Cicle de Feminisme Interseccional.

Més enllà de l’oferta de cursos i tallers, aquest trimestre dona continuïtat als cicles iniciats com els Vespres de jazz i lletres, Conta’m una òpera i El món escrit per elles, entre d’altres.

En l’àmbit de l’expressió i la creativitat, hi trobem propostes d’escriptura creativa, fotografia i d’iniciació a la pintura en aquarel·la, entre d’altres.

Pel que fa a salut i benestar emocional, es proposa un curs encarat a tenir cura de l’estat emocional en aquesta situació pandèmica. Aquí es treballaran aspectes psicològics i de conducta. Parlar en públic i un curs de farmaciola i cosmètica natural també formen part d’aquest bloc. L’art i la creativitat es treballen a través d’activitats que tracten el fotomuntatge i el cinema, entre d’altres.

L’Ateneu continua amb la seva línia de propostes pensades per gaudir en família. És el cas del seguit de muntatges teatrals programats durant aquest trimestres.

El cicle Feminisme Interseccional és un seguit d’activitats que pretenen apropar la perspectiva de gènere i les diferents causes del feminisme des d’un punt de vista global.

Les propostes en modalitat presencial tindran lloc en línia en cas que les autoritats decretin noves mesures per fer front a la situació sanitària. Les persones inscrites seran informades prèviament del canvis.

Les persones interessades en participar en alguna d’aquestes propostes poden fer la inscripció a partir de dijous de la setmana vinent, 25 de març a les 10 h. Totes les inscripcions s’han de fer de manera anticipada a través del web de l’Ateneu. També es pot realitzar l’inscripció al mateix equipament de manera presencial en l’horari habitual de l’Ateneu: els matins de dilluns a dijous, de 10 a 14 h, i dissabtes, de 10 a 14 h i les tardes, de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.