Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mal temps del cap de setmana obliga a ajornar l’obertura de la pista de gel Les incidències meteorològiques, combinades amb unes temperatures no gaire baixes, han impedit la correcta formació del gel https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/copy2_of_la-pista-de-gel-de-la-placa-de-la-nova-estacio-obre-les-seves-portes-aquest-divendres/@@images/image/preview

El mal temps del cap de setmana obliga a ajornar l’obertura de la pista de gel

Les incidències meteorològiques, combinades amb unes temperatures no gaire baixes, han impedit la correcta formació del gel
La pista de gel està ubicada a la plaça de la Nova Estació (foto: Localpres).
La pista de gel està ubicada a la plaça de la Nova Estació (foto: Localpres)

Les incidències meteorològiques del cap de setmana han obligat a ajornar l’obertura de la pista de gel de la plaça de la Nova Estació fins a mitjans de setmana. Les excepcionals condicions de les últimes hores, amb gran quantitat de pluja i vent combinats amb temperatures més aviat càlides, han impedit que a hores d’ara el gel estigui correctament format.

Després de les fortes precipitacions, el poc gel que no s’havia desfet estava brut de fang. Per aquest motiu, l’empresa organitzadora ha hagut de retirar-lo i iniciar el procés de formació de la superfície de la pista des de zero; una tasca que requereix un mínim de dos dies per completar-se. Així doncs, està previst que la pista estigui finalment operativa a mitjans de setmana.

La instal·lació, a càrrec de l’empresa N-ICE Skating, és una iniciativa del Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí que compta amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR). La pista estarà operativa els dies laborables dins el període lectiu de 17 h a 21 h, mentre que els dissabtes, els festius i durant les vacances escolars, funcionarà d’11 h a 14 h i de 16 h a 21 h; a excepció del 24 i 31 de desembre, que tancarà a les 20 h.

L’activitat té un cost molt assequible en comparació amb altres pistes de gel. Les entrades es vendran un preu de 5 € i inclouran el lloguer dels patins i 30 minuts d’utilització de la pista. A més, gràcies a la col·laboració entre l’empresa i la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, es podran aconseguir vals de descompte de 2 € als establiments associats. D’altra banda, les escoles tindran ocasió d’accedir a la pista en horari matinal amb un preu reduït del 50%.

La pista té unes dimensions de 30 m x 12 m, i compta amb unes carpes on s’ubiquen les taquilles i un espai habilitat per calçar-se els patins. Per utilitzar-la, serà obligatori portar guants que, en cas de no disposar-ne, es podran adquirir a la mateixa instal·lació al preu d’1 €.