Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç Rubí proposa un nou dissabte de Fora Estocs Els establiments del centre oferiran promocions o descomptes especials coincidint amb el final de la temporada d’estiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerç Rubí proposa un nou dissabte de Fora Estocs

Els establiments del centre oferiran promocions o descomptes especials coincidint amb el final de la temporada d’estiu

Comerç Rubí proposa un nou dissabte de Fora Estocs.

Els botiguers del centre oferiran dissabte els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials en una nova edició del Fora Estocs que coincideix amb el final de la temporada d’estiu. Durant tot el dia, els establiments de l’illa de vianants i la plaça Pere Esmendia poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els comerciants que ho vulguin poden traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga.

Com és habitual, hi ha previstes activitats de dinamització pensades de manera especial per al públic infantil i juvenil. Durant tot el dia, la plaça Pere Esmendia acollirà una competició amb doble torneig de Proevolution soccer 2018, amb premis pels tres primers classificats; una activitat artístico-participativa on es construiran dues estàtues gegants de personatges de còmic de Marvel  i un photocall amb personatges de ficció de la sèrie Juego de Tronos,  Star wars o  Power Ranger, entre d’altres. També hi haurà un Contacontes amb bombolles gegants (12 h, davant les Galeries) i Camerino de maquillatge infantil i disfresses (11 – 14 h davant les Finques Mir & Gràcia i de 17 – 20 h davant de Viatges Franquesa). El carrer de Maximí Fornés serà l'espai de les activitats infantils i a plaça Catalunya es podran veure exhibicions d'Arts Marcials a càrrec del centre Arts Marcials Mac Rubí i, entre les 17 i les 20 h, fer-se fotografies amb cotxes antics.

El Fora Estocs és una activitat organitzada per Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.