Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç Rubí organitza dissabte un nou Fora Estocs d’estiu La clientela podrà adquirir els darrers productes de la temporada en una nova edició de la proposta que té lloc dos cops l’any, coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerç Rubí organitza dissabte un nou Fora Estocs d’estiu

La clientela podrà adquirir els darrers productes de la temporada en una nova edició de la proposta que té lloc dos cops l’any, coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern.

El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu.
El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu

Els establiments comerciants del centre oferiran aquest dissabte els darrers productes de la temporada d’estiu en una nova edició del Fora Estocs. La fira es concentrarà a l'illa de vianants i a la plaça Pere Esmendia. Durant tot l’horari comercial, els establiments del centre poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Més de 25 comerços trauran els seus articles en parades al carrer i alguns més se sumaran a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga.

El Fora Estocs és una activitat organitzada per Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí i com és habitual incorpora animació al carrer per accentuar-ne el caràcter festiu i lúdic: de 10 a 14 h hi ha previstes exhibicions de Dart Attack i Mac Arts Marcials a la pl. Pere Esmendia. Els nens i nens trobaran també jocs gegants, un torneig d’escacs, pintacares, un pallasso amb globus i el grup d’animació McKensy’s que es passejarà per l’illa de vianants.

La iniciativa comercial té també el suport de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Comerç Artesania i Moda i la Generalitat de Catalunya.