Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Comerç Rubí' es presenta en societat L’alcaldessa Ana María Martínez ha acompanyat l’entitat en el seu primer acte públic durant el qual els comerciants han signat un conveni de col·laboració amb CECOT Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Comerç Rubí' es presenta en societat

L’alcaldessa Ana María Martínez ha acompanyat l’entitat en el seu primer acte públic durant el qual els comerciants han signat un conveni de col·laboració amb CECOT Rubí

Manel Jiménez i Miquel Ortuño durant la signatura del conveni amb la presència de  l'alcaldessa i el regidor de comerç (foto: Localpres).
Manel Jiménez i Miquel Ortuño durant la signatura del conveni amb la presència de l'alcaldessa i el regidor de comerç (foto: Localpres)

Els comerciants de Rubí s’agrupen a partir d’ara a l’entitat Comerç Rubí, una associació única que supera l’esquema de la federació per guanyar en capacitat d’organització. La nova entitat s’ha presentat oficialment aquest divendres en un acte a la Masia de Can Serra que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez. “El comerç de Rubí és ara més fort. Com a administració pública, no podem res més que felicitar-vos i  acompanyar-vos en aquest procés. El vostre Ajuntament us dona suport i, com hem fet sempre, us oferim la nostra ajuda en tot allò que pugueu necessitar, conscients que com més fort sigui el nostre comerç, més forta serà també la nostra ciutat”, ha dit Martínez.

Segons el seu president, Comerç Rubí “es constitueix amb la voluntat d’incloure a totes les entitats de comerciants del municipi, per tal de defensar els interessos del sector comercial i dels serveis de Rubí, promocionar el comerç local entre la ciutadania i donar servei als seus membres”. El nou ens suma els comerços que fins ara formaven part de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb la intenció d’incorporar en breu nous associats del Mercat Municipal i Sant Jordi Parc.

En el marc d’aquest primer acte públic, el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño i el president del Fòrum Empresarial Cecot-Rubí, Manel Jiménez, han signat un acord de col·laboració. També han estat presents a la signatura, Rafael Güeto, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Rubí i Joseba Ruiz, secretari general adjunt de la Cecot. Així, Comerç Rubí suma esforços amb la patronal Cecot i podrà beneficiar-se de la seva capacitat de representació institucional i de la seva oferta de serveis. A partir d’ara, el president de l’entitat rubinenca, Miquel Ortuño, s’incorpora a la Junta Directiva de Cecot-Rubí que és l’organització territorial mitjançant la qual Cecot opera a l’àmbit municipal.

Durant la signatura, Manuel Jiménez ha volgut remarcar que “aquest acord entre Cecot-Rubí i Comerç Rubí referma la voluntat de tot l’empresariat rubinenc d’actuar units. Fins ara, Cecot-Rubí ha defensat prioritàriament el teixit industrial, no podia ser d’una altra manera en una ciutat on la indústria té una implantació tan forta. Però, ens sentim molt satisfets de poder col·laborar i treballar amb el comerç, la restauració i les empreses de serveis.” Jiménez també ha tingut paraules d’agraïment per l’alcaldessa Ana Maria Martínez i l’equip de govern per la receptivitat que manifesten a l’hora de tractar les inquietuds de l’empresariat rubinenc i cercar solucions als reptes empresarials de la ciutat, “una receptivitat que a partir d’avui farem extensiva a les propostes de Comerç Rubí”. Igualment, l’alcaldessa ha manifestat que la col·laboració amb CECOT “serà font de projecció, professionalització i promoció del sector del comerç, tal i com ho ha estat també per a la indústria”.

Imatges relacionades

'Comerç Rubí' s'ha presentat a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)
'Comerç Rubí' s'ha presentat a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)