Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d'una targeta Comerç carregada amb 500 euros Tots els dijous del mes de juliol es dinamitzaran amb música, espectacles i tallers a l'Illa de vianants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d'una targeta Comerç carregada amb 500 euros

Tots els dijous del mes de juliol es dinamitzaran amb música, espectacles i tallers a l'Illa de vianants

Detall de la imatge de la campanya (foto: Ajuntament de Rubí).
Detall de la imatge de la campanya (foto: Ajuntament de Rubí)

Dijous Rebaixes, Refresques és una campanya de dinamització comercial impulsada per Comerç Rubí amb el suport de l'Ajuntament de Rubí. Coincidint amb l'inici de les rebaixes d'estiu, tots els dijous del mes de juliol es dinamitzaran amb música, espectacles o tallers a l'Illa de vianants. Aquest dijous hi ha programada l'animació itinerant titulada 'Rolling Vibes Collective' i el 18 de juliol es podrà veure l'espectacle d'animació 'Girafes'. Els dies 11 i 25 de juliol s'han preparat 'Tallers refrescants'.

A més, les persones que comprin a Rubí durant aquest mes podran participar en el sorteig d'una targeta Comerç carregada amb 500 euros. La clientela podrà obtenir la seva butlleta en els establiments adherits a la campanya en el moment de fer les seves compres i participar en el sorteig que se celebrarà el 25 de juliol. Les bases del concurs estan dipositades a l'Associació de Comerciants Serveis i Restauració de Rubí i a la pàgina web www.rubicomerc.cat.