Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les tasques de reparació de vorades i execució de guals incloses al projecte Barris al dia A banda d’aquest nou paquet d’actuacions, aquest dimarts també s’inicien els treballs d’esporga, tala i plantació d’arbrat https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/comencen-les-tasques-de-reparacio-de-vorades-i-execucio-de-guals-incloses-al-projecte-barris-al-dia/@@images/image/preview

Comencen les tasques de reparació de vorades i execució de guals incloses al projecte Barris al dia

A banda d’aquest nou paquet d’actuacions, aquest dimarts també s’inicien els treballs d’esporga, tala i plantació d’arbrat

Els veïns van prioritzar les diferents actuacions el passat 27 de maig.
Els veïns van prioritzar les diferents actuacions el passat 27 de maig

L’Ajuntament de Rubí inicia aquesta setmana dos nous paquets d’actuacions en el marc del projecte Barris al dia 2014. D’una banda, aquest dilluns han començat les tasques de millora de les vorades i les execucions de guals prioritzades per la ciutadania dins el procés participatiu d’aquest projecte i, de l’altra, aquest dimarts ho faran les actuacions d’esporga, tala i plantació d’arbrat. El projecte Barris al dia, inclòs al Pla de mesures anticrisi 2014, té com a objectiu la millora de l’espai públic a partir de les prioritats marcades pels rubinencs i les rubinenques.

Les actuacions que fan referència a la millora de les vorades i a les execucions de guals han estat adjudicades a l’empresa HERCAL DIGGERS SL. Els treballs consisteixen en habilitar les entrades a diversos garatges que disposen de la llicència corresponent; millorar l’accessibilitat en diversos passos de vianants, eliminant els desnivells a banda i banda dels creuaments; incorporar nova senyalització en determinats passos de vianants i reparar diverses vorades. Aquestes tasques, que es reparteixen entre els districtes 1, 2, 3, 4 i 6, segons la priorització realitzada pels veïns i veïnes d’aquestes zones, és previst que finalitzin a finals de novembre.

Pel que fa a les actuacions d’esporga, tala i plantació d’arbrat, també és previst que s’allarguin fins a finals de novembre. Els treballs, adjudicats a l’empresa CENTROPLAG SL, consisteixen en l’esporga de plàtans, palmeres i altres espècies, la tala d’arbres morts i la replantació d’arbrat als districtes 1, 4, 5 i 6.

Durant l’execució d’aquests treballs no es preveu cap afectació al trànsit rodat.