Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les tasques d’asfaltatge de la carretera d’Ullastrell, entre Collbató i Encantats Mentre durin els treballs d’asfaltatge, el trànsit en sentit nord de la Carretera d’Ullastrell s’haurà de desviar pel carrer Encantats i això implicarà desplaçar provisionalment dues parades d’autobús en els dos sentits de la circulació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les tasques d’asfaltatge de la carretera d’Ullastrell, entre Collbató i Encantats

Mentre durin els treballs d’asfaltatge, el trànsit en sentit nord de la Carretera d’Ullastrell s’haurà de desviar pel carrer Encantats i això implicarà desplaçar provisionalment dues parades d’autobús en els dos sentits de la circulació

Un tram de la carretera d’Ullastrell que ja s’ha asfaltat  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un tram de la carretera d’Ullastrell que ja s’ha asfaltat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest dimarts s’inicien les obres de reparació i adequació de l’asfalt d’un tram de la carretera d’Ullastrell, entre el carrer de Collbató (sud) i el carrer Encantats (nord). També es crearà un pas elevat al carrer Banyoles.

Les obres, que s’emmarquen en el Pla d’Asfaltatge de les Urbanitzacions, permetran millorar l’estat del asfalt a la via pública en aquest punt d’accés a les urbanitzacions que s’ha degradat amb el pas del temps. El tram de reparació de la carretera d’Ullastrell té 775 metres i coincideix amb el carrer dels Encantats, paral·lel a la carretera d’Ullastrell entre els números 340 i 434. El tram a reparar del carrer Banyoles té una longitud de 8 metres i es troba davant del número 21 del carrer fent cantonada amb el carrer de Bellpuig.

Mentre durin els treballs d’asfaltatge, el trànsit en sentit nord de la Carretera d’Ullastrell s’haurà de desviar pel carrer Encantats i això implicarà desplaçar provisionalment dues parades d’autobús en els dos sentits de la circulació. La ciutadania trobarà indicacions dels emplaçaments temporals de les parades a les ubicacions habituals. La circulació en sentit sud continuarà oberta, donant pas alternatiu als vehicles.

El termini previst per a l’execució de les obres és de cinc dies, entre el 2 i el 7 de maig

 

Objectius de Desenvolupament sostenible