Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de renovació d’un tram del clavegueram del carrers García Lorca i Prim Els treballs, que s’allargaran un mes, consistiran en la substitució dels col·lectors per adequar-los a les necessitats actuals de la zona https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de renovació d’un tram del clavegueram del carrers García Lorca i Prim

Els treballs, que s’allargaran un mes, consistiran en la substitució dels col·lectors per adequar-los a les necessitats actuals de la zona

Els treballs afectaran l'entorn del Celler (Foto: Google Maps).
Els treballs afectaran l'entorn del Celler (Foto: Google Maps)

L’adequació del clavegueram dels carrers de General Prim i Pintor Coello té l’objectiu d’incrementar la capacitat de les canalitzacions d’aquestes dues vies per adaptar-les a les necessitats de la zona.

Els treballs consistiran en la substitució de les canonades actuals per unes d’un major diàmetre. Al carrer de General Prim s’instal·laran canonades de polietilè de 400 mil·límetres de diàmetre que substituiran les canalitzacions actuals de 300 mil·límetres. De la seva banda, al carrer de Federico García Lorca les noves canonades tindran d’un diàmetre de 500 mil·límetres. Les escomeses també se substituiran i s’afegiran quatre embornals a la confluència d’aquestes dues vies. La previsió és que l’actuació s’allargui un mes.

La primera fase de les obres de renovació del col·lector s’inicia aquest dilluns i comportarà afectacions al trànsit de la zona mentre durin els treballs. Aquests estan dividits en dues fases i afectaran dos trams. La primera etapa afecta el tram del carrer de Federico García Lorca entre General Prim i Abat Escarré i té una durada prevista de dues setmanes. En aquest període, la circulació quedarà tallada.

En paral·lel, la circulació també quedarà tallada a la cruïlla dels carrers de Federico García Lorca i General Prim durant tres dies a partir d’aquest dilluns.

La segona fase de l’actuació servirà per renovar el clavegueram al carrer de General Prim, entre els carrers de Federico García Lorca i Pintor Coello. Aquests treballs s’allargaran durant dues setmanes, segons les previsions, i suposarà el tall de la circulació per aquesta via. De la seva banda, la cruïlla formada pels carrers de General Prim i Pintor Coello estarà tallada al trànsit durant tres dies.

Les obres tenen un cost total de 97.730,82 euros.