Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de la pista poliesportiva de Can Ximelis L’obra és una de les propostes ciutadanes sorgides dels Pressupostos Participatius 2018 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de la pista poliesportiva de Can Ximelis

L’obra és una de les propostes ciutadanes sorgides dels Pressupostos Participatius 2018

Aquesta és la ubicació de la pista (Foto: Google).
Aquesta és la ubicació de la pista (Foto: Google)

Els treballs de construcció de la pista esportiva de Can Ximelis han començat aquest dilluns i es preveu que s’allarguin un mes. Aquest espai, ubicat a la confluència dels carrers Moncayo y Aneto, acollirà una pista polivalent equipada amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries.

Aquesta és la proposta presentada als Pressupostos Participatius 2018 que més suport ciutadà va rebre, seguida per la posada en marxa d’un sistema d’enllumenat intel·ligent i la replantació d’arbres a la ciutat.

El regidor de Participació Ciutadana, Pau Navarro Cano, ha celebrat l’inici de les obres "Amb l'obra de Can Ximelis finalitzem les accions dels pressupostos participatius 2018. Un cop superats els diferents processos administratius, la pista esportiva de Can Ximelis serà una realitat en breu i a disposició de la ciutadania"

Els treballs comencen una vegada s’han superat els diferents tràmits administratius que comporta una actuació d’aquest pressupost i tipologia. Una obra d’aquesta envergadura ha requerit la redacció d’un projecte executiu que, prèviament, ha hagut de passar un procés de licitació. Ha hagut de superar l’aprovació inicial, el posterior període d’exposició pública i la pertinent aprovació definitiva. A més, l’obra també ha requerit un concurs públic per adjudicar els treballs.

L’empresa ESTAYC, SL és l’encarregada dels treballs, que s’allargaran un mes i tenen un pressupost de 88.164 euros.

Pressupostos Participatius 2020

En paral·lel, la setmana passada l'Ajuntament va aprovar de manera inicial el projecte de millora del parc de Ca n’Alzamora, una de les propostes decidides a través dels Pressupostos Participatius del 2020. El següent pas és l’exposició pública del projecte.