Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2019 Les enquestes domiciliàries està previst que s’allarguin fins al primer cap de setmana de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2019

Les enquestes domiciliàries està previst que s’allarguin fins al primer cap de setmana de desembre

Els enquestadors van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament).
Els enquestadors van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament)

Ja està en marxa el procés d’elaboració de l’Enquesta de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2019. Es tracta d’un estudi que pregunta a rubinencs i rubinenques sobre el grau de coneixement i quina valoració fan de diferents aspectes del municipi. Aquest estudi es realitza cada any des del 2016 i posa de relleu l’opinió dels veïns i veïnes sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi.

Les enquestes es faran a domicili de dilluns a diumenge des d’aquest dimarts i fins al primer cap de setmana de desembre. L’objectiu és aconseguir una mostra prou representativa i equitativa per raó de sexe i zona geogràfica. Els enquestadors i enquestadores van identificats amb una armilla de color vermell amb el distintiu municipal perquè puguin ser identificables. El procés de recerca compta amb el suport de l’empresa Vox Populi.