Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la priorització de propostes dels pressupostos participatius Els veïns i veïnes de Rubí estan cridats a decidir a través de la plataforma Rubí Participa i d’una trobada presencial, quines són les inversions que passen a la fase definitiva de votacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comença la priorització de propostes dels pressupostos participatius

Els veïns i veïnes de Rubí estan cridats a decidir a través de la plataforma Rubí Participa i d’una trobada presencial, quines són les inversions que passen a la fase definitiva de votacions

Els pressupostos participatius avancen.
Els pressupostos participatius avancen

Els pressupostos participatius entren en una nova fase on els rubinencs i rubinenques han d’ordenar per prioritats totes les idees i propostes que s’han recollit a la segona fase del procés. Les propostes recollides a través de la plataforma Rubí Particpa i altres provinents del projecte Alcaldia als Barris han estat analitzades des d’un punt de vista tècnic, econòmic i competencial per una comissió tècnica. Ara, el resultat serà sotmès a participació ciutadana de nou per establir l’ordre de preferència que la ciutadania consideri més interessant. Aquesta fase del procés s’obre aquest dilluns i s’allarga fins el 24 de juny.

Les prioritats es fixaran a través de les votacions ciutadanes mitjançant la plataforma Rubí Participa i d’un debat obert en una trobada que tindrà lloc el 21 de juny a les 18 h a l’auditori de l’edifici Rubí Forma.

Els usuaris de la plataforma disposen d’un màxim de cinc suports que hauran de repartir entre les idees que creguin més adients per a la ciutat. Seguidament, les 15 aportacions que hagin rebut millor acollida passaran a la fase final del procés.

La trobada presencial servirà per seleccionar 5 propostes que, juntament amb les 15 seleccionades a través de la plataforma virtual, completaran la vintena d’aportacions que passarà a la fase decisiva de votacions que arrencarà el 25 de juny.