Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CECOT Rubí celebra 10 anys de complicitat amb l’administració local El Fòrum empresarial ha celebrat la seva primera dècada en un acte al Museu Municipal Castell que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i la directora de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CECOT Rubí celebra 10 anys de complicitat amb l’administració local

El Fòrum empresarial ha celebrat la seva primera dècada en un acte al Museu Municipal Castell que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i la directora de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, entre d’altres.

Durant l’acte al Castell, es va reconèixer la trajectòria de quatre empresaris rubinencs (foto: Localpres).
Durant l’acte al Castell, es va reconèixer la trajectòria de quatre empresaris rubinencs (foto: Localpres)

El teixit empresarial rubinenc, regidors i regidores de l’Ajuntament de Rubí i bona part de l’equip de govern s’han trobat aquest dijous al Museu Municipal Castell en un acte institucional amb motiu del 10è aniversari del Fòrum Empresarial CECOT Rubí.

L’alcaldessa, Ana María Martínez; el president de CECOT Rubí, Manuel Jiménez i la directora de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, han coincidit a destacar la situació estratègica de Rubí i han recalcat el compromís de l’Ajuntament de Rubí per facilitar l’activitat econòmica. “L’Ajuntament de Rubí és una administració oberta a facilitar i impulsar la indústria. Rubí té un emplaçament immillorable per a les empreses, però ens cal millorar encara la mobilitat interna del municipi, i del país, i treballar per impulsar la Formació Professional”, ha dit el president de l’entitat empresarial. El president de CECOT, Antoni Abad, ha descrit “un nou estil de relació amb l’empresariat, l’estil de Rubí, l’estil del diàleg, que és poc practicat al país però que demostra que adminstració i empresa, conjuntament, treballem millor”.

La bona sintonia existent amb la corporació s’ha fet evident també en el moment d’assenyalar reptes de futur. “Tenim per endavant el repte d’implementar el pla director de polígons, de continuar millorant la formació per al treball a través de la Formació Professional en totes les seves variants i de posar solució a temes històrics com la situació dels polígons Q1 i Q3. Rubí ja és una ciutat industrial de primer nivell, però des d’avui hem de treballar plegats per què sigui la ciutat de la indústria del futur”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez.

De la seva banda, Muntsa Vilalta, directora de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha dit de CECOT que és “un referent econòmic a Rubí. Impulsora de competitivitat, formació i innovació”. Vilalta ha lloat la tradició industrial de Rubí i s’ha felicitat per la voluntat de l’entitat empresarial de potenciar el sector del comerç a la seva organització.

 Premis a la dedicació empresarial

CECOT Rubí ha lliurat quatre reconeixements a quatre rubinencs que, per la seva dedicació, han contribuït a la promoció del teixit empresarial i han destacat pel seu paper a favor del desenvolupament econòmic i social de la ciutat. L’entitat ha reconegut a títol pòstum la tasca de l’expresident de CECOT Rubí, Joan Arch. El empresaris Pere Vallhonrat, Josep Viladiu i Bruno Ferrari també han rebut la distinció del Fòrum empresarial local.

El Fòrum CECOT Rubí es va crear la primavera de 2006 per un grup d’empresaris i empresàries de la ciutat, associats a la patronal CECOT, amb l’objectiu de consolidar un punt de trobada per defensar els interessos empresarials de Rubí. Avui Cecot-Rubí representa prop de 600 empreses rubinenques.